Actie Weekamp binnendeur WK6358

Bent u op zoek naar een strakke binnendeur van topkwaliteit? Dan is de industriële Weekamp binnendeur (WK6358) écht iets voor u. De binnendeur heeft een strak, modern, stoer en tijdloos design. De kers op ieder tijdloos interieur! De deur zorgt voor veel lichtinval en geeft een ruimtelijk effect. 

Strak en modern. Dát is nog eens een fijne binnenkomer! 

Over Weekamp binnendeur WK6358

Als u kiest voor een Weekamp binnendeur, dan kiest u voor een binnendeur van topkwaliteit. Model WK6358 is standaard voorzien van een zwarte grondverflaag RAL 9017 en van blank veiligheidsglas. Deze 3,8 cm dikke binnendeur heeft een recht profiel en is verkrijgbaar in een stompe uitvoering. Daarnaast is de deur voorzien van unieke en stabiele S-Core® kern, waardoor de deur deur zijn vorm goed behoudt. Weekamp binnendeuren zijn FSC® gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie. 

Weekamp binnendeuren bij Bouwcenter Esselink

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogstaande binnendeur? Een industriële, strakke variant voor uw moderne interieur? Dan is de Weekamp binnendeur WK6358 écht iets voor u! Wees er snel bij, profiteer van deze messcherpe actie en bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan voor u klaar om u de mogelijkheden te laten zien.

 

Let op: deze actie is geldig t/m 13 oktober 2013 en geldt op voorraadmaten en enkel de stompe uitvoering