Skantrae deuren

De naam Skantrae is een samenvoeging van de woorden Scandinavië en het Deense woord Trae, dat hout betekent. De Nederlandse deurenleverancier heeft dan ook een sterke verbinding met het hoge kwaliteitsimago van de Scandinavische houtindustrie. Om de kwaliteit van de binnen- en buitendeuren steeds verder te verbeteren, is Skantrae voortdurend op zoek naar nieuwe innovaties en verbeteringen voor haar producten.

Kenmerkend voor Skantrae deuren is het luxe Scandinavische hout, de sublieme afwerking en het speciale veiligheidsglas, dat vijf keer sterker is dan normaal glas. Style je deur geheel naar eigen smaak en maak een unieke deur die perfect aansluit bij jouw interieur.

  • FSC- en PEFC-gecertificeerd
  • Speciaal veiligheidsglas wat vijf keer sterker is dan normaal glas
  • Eindeloos combineren tot de perfecte deur
  • Binnen- en buitendeuren

Style je eigen binnen- of buitendeur

Ga voor een unieke binnen- of buitendeur met de variërende elementen die Skantrae biedt. Kies bijvoorbeeld voor een modern of klassiek deurbeslag met een bijpassend glassoort. Om het helemaal af te maken, heeft Skantrae ook componenten rondom de deur. Maak het geheel in je woning bijvoorbeeld af met een mooie plafondlijst of een chique deurlijst.

Skantrae veiligheidsglas: vijf keer sterker dan normaal glas

Naast een stijlvolle look vindt Skantrae kwaliteit van groot belang. Zo werkt de Nederlandse deurenfabrikant met speciaal veiligheidsglas, wat vijf keer sterker is dan normaal glas. Hierdoor verklein je de kans op een ongeluk aanzienlijk. Wanneer het glas toch breekt, valt het in kleine, minder gevaarlijke stukjes kapot.

Duurzaam en verantwoord Skantrae deuren

Naast een hoge kwaliteit speelt het milieu een belangrijke rol in de productie van Skantrae deuren. Zo is maar liefst 98% van de deuren gemaakt van duurzaam en verantwoord hout met het FSC- of PEFC-keurmerk. Deze keurmerken beschermen het leefgebied van planten en dieren, en houden gedurende het oogsten van het hout rekening met de lokale bevolking.

Het KOMO-certificaat

Alle Skantrae-modellen zijn voorzien van het felbegeerde KOMO-certificaat. Dit betekent dat de productie van de binnen- en buitendeuren plaatsvindt onder strenge KOMO-richtlijnen en dat er gebruik wordt gemaakt van gecertificeerde materialen.

Het keurmerk wordt verleend door een onafhankelijke instantie, zodat gebruikers verzekerd zijn van de kwaliteit van de producten en processen. Daarnaast voldoen de producten met een KOMO-keurmerk aan relevante wet- en regelgeving en overige eisen op het gebied van veiligheid.

Skantrae deuren bij Filippo

Filippo Keukens Badkamers Tegels heeft een ruim aanbod Skantrae binnen- en buitendeuren. Bezoek één van onze showrooms voor een bekwaam en persoonlijk advies en laat je inspireren.