Quooker kokendwaterkranen

Inmiddels is een vijfde van de keukens uitgerust met de ware revolutie in de keuken. De Queooker; een kraan op het aanrecht die direct kokend water levert. Kies voor een alles-in-een-kraan voor koud, warm en kokend water of een combinatie van een kokendwaterkraan en een bijpassende mengkraan.

Kies een Quooker in stijl

De Quooker is verkrijgbaar in negen kraanmodellen. Ieder van deze kranen bestaat er in drie finishes. Hierdoor is er altijd een model en afwerking die bij je woonstijl en keuken past.

Energieverbruik

Doordat de Quooker altijd direct kokend water levert, wil nog niet zeggen dat het ook een energieverslinder is. In tegendeel. De Quooker is voorzien van geoctrooieerde hoogvacuümisolatie waardoor het stand-by verbruik slechts 5 cent per dag kost.

Overtuigd door het gemak

Maak je keuken compleet en ervaar het gemak van de keukenkraan die direct kokend water levert. Dit alles met het voordeel van de meest zuinigste warm- en kokendwatervoorziening in de keuken die er bestaat. Ervaar deze 100% Nederlandse uitvinding in de showroom en ontdek waarom deze ware revolutie de wereld heeft veroverd.