Schuller keukens

Vandaar dat Schuller Keukens gelooft in de productie in eigen huis, continue productontwikkeling, continue kwaliteitscontrole en deze efficiency eveneens eisen van hun leveranciers.

Alleen kwaliteit houdt stand

Regelmatige producttrainingen van keukenadviseurs garandeert dat zij gedetailleerd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de Schuller keukens, van materialen en innovaties. De keukens worden op de millimeter nauwkeurig geproduceerd op moderne productielijnen om vervolgens te worden geassembleerd door vakbekwame en ervaren medewerkers. Dit productieproces wordt regelmatig gecontroleerd volgens de richtlijnen van kwaliteitsmanagement. Al jaren heeft Schuller keukens een team van zeer bekwame engineers die zich hebben gespecialiseerd in kwaliteitsmanagement. Dit ten dienste van de tevredenheid van klanten over de hele wereld.

3 keukenstijlen

  • Kleur - breng vreugde in het leven met de keukens van Schuller.
  • Rond - waarom moet een keuken eigenlijk altijd rond zijn?
  • Bar - integreer een BAR in de keuken - Schuller laat u ziet wat er gebeurt.

 

Schuller keukens vind je in de showrooms in Ermelo, Deventer en Nijmegen. Loop door de showrooms en ontdek de mogelijkheden, de (verborgen) kwaliteit, ergonomie en functionaliteiten.

Voor al je vragen kun je terecht bij onze adviseurs.