SieMatic keukens

Elk individu is uniek, net zoals elke SieMatic keuken. Het merk ontwikkelt sinds de oprichting in 1929 keukens die bekend staan om hun design en elegantie. Filippo is officieel dealer van dit prachtige merk, en daar zijn we trots op. SieMatic keukens vind je in onze vestiging in Amersfoort.

Mooi en handig

Bij SieMatic is het design is minstens zo belangrijk als het gebruiksgemak. Een voorbeeld hiervan zijn de greeploze kasten en lades. Het van oorsprong Duitse SieMatic maakt al sinds 1960 greeploze designs. Ook over de inhoud van de lades en kasten is nagedacht: met de MultiMatic serie brengt SieMatic een groot aantal handige ruimtewinners, die eenvoudig bevestigd en aangepast kunnen worden.

Tijdloos en elegant

Het Duitse keukenmerk werkt samen met gerenommeerde, internationale designers. SieMatic gebruikt materialen en constructies van topkwaliteit en creëert daarmee tijdloze ontwerpen. Om op ieders smaak in te kunnen spelen heeft SieMatic drie hoofdcollecties ontwikkeld Pure, Urban en Classic.

Keukens in de Pure collectie zijn uitgevoerd in de moderne stijl, met een naadloze afwerking en integratiemogelijkheden met de nieuwste (high-tech) inbouwapparaten en systemen. Ontwerpen van de stijl Urban passen perfect in het stadse design en kenmerken zich door bijzondere contrasten qua kleur en materiaal. De Classic stijl straalt elegantie uit, desgewenst uitgevoerd met extravagante details.

Kwaliteit veel geprezen

De kwaliteit van SieMatic is experts niet onopgemerkt gebleven: in de loop der jaren heeft het bedrijf diverse awards in ontvangst mogen nemen. In 2015 en 2016 waren dat onder andere de Interior Innovation Award, Interior Design Best of Year en de Reddot Design Award Best of the Best.

SieMatic wordt internationaal gezien als belangrijke vertegenwoordiger van de Duitse merkenkwaliteit en is in ieder type huis te vinden: van loft tot rijtjeshuis.

Jouw wensen

Keukens van SieMatic kun je compleet op jouw wensen afstemmen en zijn daarom altijd maatwerk. Kies je voor een achterwand in hoogglanslak, wil je de televisie ingebouwd hebben of heb je behoefte aan extra kastruimte? Wij helpen je graag met het samenstellen van je eigen SieMatic droomkeuken.