Maatregelen omtrent Corona - Bouwcenters

Bij Filippo is de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers onze hoogste prioriteit. Zondag maakte de Nederlandse regering extra maatregelen bekend om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken. Wij kunnen ons voorstellen dat dit tot vragen leidt. Middels deze nieuwsbrief stellen wij u op de hoogte van de maatregelen die wij achter de schermen treffen om u te kunnen blijven voorzien van de materialen die u nodig heeft.

 

Let op: Dit zijn de maatregelen voor de Bouwcenters. Voor de showrooms lees dit artikel.

Filippo vestigingen

Zowel onze bouwshops als onze showrooms blijven geopend. De bouwshops in Veenendaal en Deventer zijn tot nader bericht op zaterdagen gesloten. Verder blijven de openingstijden ongewijzigd. Wel hebben we een aantal voorzorgsmaatregelen getroffen om de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en u te waarborgen.


• Betaling gaat bij voorkeur op rekening of via pin
• We schudden geen handen
• We houden gepaste afstand van elkaar (minimaal 1,5 meter)
• Als u contant wilt betalen, leg dan het geld op de balie, eventueel wisselgeld, kunt u weer oppakken van de balie.
• Geplande trainingen, workshops en demonstraties zijn afgelast.
• Intern hanteren wij waar mogelijk en nodig beperkte bezetting om besmettingsgevaar te verminderen.
• Bij koorts, verkoudheid en luchtwegproblemen is er sprake van ziekte en wordt er door betreffende medewerker niet gewerkt.
• We werken volgens de RIVM richtlijnen ten aanzien van hygiëne.


Telefonische bereikbaarheid


In verband met ploegendiensten kan de rechtstreekse bereikbaarheid van onze medewerkers lastiger zijn dan u van ons gewend bent. Het algemene nummer 0341-371040 is op werkdagen van 07.00 tot en met 17.00 uur bereikbaar. Daar kunt u uw naam en telefoonnummer achterlaten, dan maken zij een terugbelverzoek voor u. Daarnaast kunt u mailen naar info@filippo.nl en wij zorgen dat er zo snel mogelijk contact met u opgenomen wordt.


Filippo leveringen


Wij leveren onze bestellingen zoals u van ons gewend bent. Ons afleverschema blijft ongewijzigd en wij doen er alles aan om onze service op het niveau te houden zoals u dat van ons gewend bent.
Voor onze chauffeurs en logistiek personeel hanteren we de volgende richtlijnen:


• Bij koorts, verkoudheid en luchtwegproblemen is er sprake van ziekte en wordt er niet gewerkt.
• Externe leveranciers en bezoekers worden zoveel mogelijk buiten gehouden en hebben enkel toegang tot de expeditie/receptie waar men achter glas reageert. Waar geen glas is, wordt 2 meter afstand gehouden.
• Onze chauffeurs werken conform RIVM richtlijnen. Dit betekent: veel handen wassen, handschoenen dragen en altijd 2 meter afstand behouden.
• Fysiek contact wordt zoveel mogelijk vermeden.
• Onze chauffeur laadt en lost uw bestelde materialen, op verzoek kan dit gedaan worden door een eigen medewerker.
• Stopduur bij klanten wordt tot zover mogelijk beperkt.

Leverbetrouwbaarheid

Op dit moment hebben wij geen concrete aanwijzingen om aan te nemen dat bepaalde producten op korte termijn niet meer leverbaar zullen zijn. Wij staan in nauw contact met onze leveranciers om eventuele problemen tijdig te kunnen signaleren en adresseren. Mochten er hierin ontwikkelingen zijn dan zullen we u hier tijdig over informeren.

Informatievoorziening

Wij proberen via alle beschikbare kanalen zo snel mogelijk en zo compleet mogelijk te communiceren. Dus bij deze ook de oproep om onze website en/of facebook pagina nauwlettend te (blijven) volgen voor de laatste ontwikkelingen.

Overige vragen

Neem voor alle overige vragen contact op met uw vestiging. Wij helpen u graag verder en denken mee in specifieke vraagstukken om de continuïteit van uw bedrijf en personeel zo goed mogelijk te kunnen waarborgen.
Bekijk hier al onze vestigingen en de contactgegevens.
Wij willen u hartelijk danken voor de medewerking en uw begrip in deze situatie.