Maatregelen omtrent Corona - Showrooms

Let op: Deze maatregelen gelden voor de showrooms. Voor de maatregelen voor de bouwcenters, ga naar dit artikel.

Bij Filippo is de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers onze hoogste prioriteit. Ten aanzien van Covid-19 volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Om samenscholing in de showrooms te voorkomen en te kunnen garanderen dat minimaal 1,5 meter afstand in acht genomen kan worden tijdens uw bezoek in de showroom zal het winkelbezoek iets anders zijn dan u van ons gewend bent.

Graag informeren we u over de maatregelen die we ten aanzien van het showroombezoek bij Filippo hebben genomen. De gezondheid van u en onze medewerkers staat daarmee voorop.

BEZOEK AAN DE SHOWROOMS OP AFSPRAAK
Tot 1 juni 2020 ontvangen wij alleen bezoekers op afspraak in onze showrooms en vragen we om met maximaal 2 personen naar een afspraak te komen. Door het vooraf plannen van afspraken, beperken we de hoeveelheid mensen die tegelijkertijd in de showroom zijn.

Onze openingstijden zijn ongewijzigd. Deze vindt u op https://www.bouwcenter.nl/filippo-midden/ermelo/


Wij volgen de adviezen van het RIVM
Bij het bezoek in de showroom nemen wij de hygiëne voorschriften van de RIVM in acht, maar verloopt daarnaast zoals u van ons gewend bent. Samen met u inventariseert de adviseur uw wensen, laat u geheel vrijblijvend alle mogelijkheden zien en vertaalt dit desgewenst in een passend ontwerp en offerte. Laat u net als anders inspireren in onze showrooms en vraag advies aan onze keuken- en sanitairadviseurs.

Tijdens uw bezoek hebben wij extra aandacht voor de maatregelen van het RIVM. We houden gepaste afstand van minimaal 1,5 meter, er worden geen handen geschud. Handen worden met regelmaat gewassen met zeep, we proberen het aanraken van apparatuur en producten zoveel mogelijk te vermijden.


Verzet uw afspraak bij lichte klachten
Indien u (lichte) symptomen heeft die overeenkomen met het COVID-19 virus willen wij u dringend vragen uw afspraak naar een later moment te verzetten. Onze receptionistes bellen elke week voorafgaand aan uw afspraak om met u te overleggen of uw afspraak door kan gaan. Twijfelt u zelf over uw gezondheid, heeft u last van een kuch of verkoudheid, belt u dan zelf op. Dan plannen we uw afspraak op een later moment. U kunt bellen naar 0341-371080 of mailen naar info@filippo.nl. Bij (lichte) symptomen bij onze medewerkers is er sprake van ziekte en wordt er door hen niet gewerkt.


Informatie en vragen
Wij proberen via alle beschikbare kanalen zo snel mogelijk en zo compleet mogelijk te communiceren. Houd voor actuele informatie onze website en/of facebook pagina nauwlettend in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Neem voor alle overige vragen contact op met uw adviseur. Wij helpen u graag verder en denken mee in specifieke vraagstukken.

Wij willen u hartelijk danken voor uw medewerking en uw begrip.