Maatregelen omtrent Corona - Showrooms

Vanaf 1 juni mogen wij u ook zonder afspraak in onze showrooms verwelkomen! Wel zijn er nog steeds maatregelen van kracht om uw bezoek veilig te houden:

1) Doordeweeks zijn wij zonder afspraak geopend, op zaterdagen dient u wel een afspraak te maken.

2) Wij hanteren een deurbeleid. Dit houdt in dat het maximaal aantal toegestane bezoekers afgestemd is op het aantal m2 van de showroom. In Ermelo is dat maximaal 40 personen, in Amersfoort en Nijmegen 30 personen en in Deventer 12 personen. Wanneer dat aantal bereikt is, kan het zijn dat u even moet wachten voordat u naar binnen kunt.

3) Wij willen u verzoeken met niet meer dan twee personen naar de showroom te komen. Zo kunnen we gemakkelijker de afstand bewaren tijdens uw showroombezoek. Ook bereiken we op deze manier minder snel het maximale aantal toegestane personen in de showroom.

4) Wij willen u vriendelijk verzoeken uw handen te desinfecteren. Op onze balie staan daarvoor de benodigdheden. Wij desinfecteren ook regelmatig onze handen en maken zaken als koffieapparaten, toiletten, deurklinken e.d. extra vaak schoon.

5) Wij heten u uiteraard hartelijk welkom, maar we schudden nog even geen handen. We bewaren de 1.5m afstand tijdens uw showroombezoek.

6)  Wij willen u vriendelijk verzoeken uw bezoek aan onze showroom uit te stellen als u klachten heeft die kunnen duiden op het coronavirus.

 

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in één van onze showrooms!