De “In de loop van de dag” loterij!

Hoe werkt het?

In plaats van levering op een specifieke tijd of in een specifiek tijdvak, laat je de materialen leveren “in de loop van de dag”. 

Indien er geen specifieke tijdslevering op de bon vermeld staat, dan wordt dat bonnummer jouw lotnummer. 1x per maand worden al deze lotnummers verzameld en houden we een trekking waarmee mooie prijzen te winnen vallen (bluetooth box, draadloze powerbank, activity tracker, etc.)!

 

Wat moet ik doen?

Eigenlijk hoef je maar 1 ding te doen: als je materialen bij ons bestelt om te laten bezorgen, aangeven dat er geleverd mag worden “in de loop van de dag”. Door de materialen in de loop van de dag te laten leveren staat er geen tijdslevering op de bon en wordt jouw bon een lot. Je speelt dan automatisch mee met de loterij!

Waarom doe ik dit?

Naast de mooie prijzen die je kunt winnen, doe je dit ook om ons te helpen de wereld een beetje beter te maken. Hoe minder specifieke tijdsleveringen, des te beter wij de leveringen kunnen spreiden over de dag. En dit zorgt weer voor minder inhuur van wagens, minder lege kilometers eneen hogere beladingsgraad. Oftewel,meer efficiency en minder CO2 uitstoot.

Neem contact op met jouw Bouwcenter Filippo vestiging voor meer informatie.

Doe je mee?!