Nieuwe loods in Beverwijk, deel 10

Rene Lust

25 jan

Nog een week tot het uur U, we zijn er bijna klaar voor.

De isolatie om mee te nemen staat keurig bij elkaar in de loods, ze staan er warmpjes bij.

Speciale opening actie van 3 soort laminaat, voor ieder interieur een bijpassende kleur.

Hoogte punt van de week was wel de belettering boven de balie, het komt nog voor dat klanten denken dat ze bij Pont staan (andersom komt overigens ook voor), daar lijkt me nu geen vergissing meer mogelijk.

De uitgang vinden met de auto is ook geen punt meer, wel even oprijden tot de streep.

Vorst, sneeuw, regen of wind geen punt de Jong heeft ook een duidelijk bord geplaatst, benieuwd hoe snel we daar aan gewend zijn want meer dan 50 jaar zat de ingang aan de andere kant.

Vanaf 1 februari hebben we een spetterende spaar actie op hout en plaat, daarover later meer, de Bosch artikelen waar voor te sparen is staan klaar.

De eerste goodiebag welke we weg geven bij de opening is gevuld, ook zo benieuwd wat erin zit?

Tot volgende week, het kan bijna niet meer mooier worden in Beverwijk.

 

21 jan

De afgelopen week kreeg ik regelmatig te horen dat het wel lekker zal zijn dat we klaar zijn. Dank voor het compliment en optisch ziet het er zeker strak uit maar iedere dag komen er nog nieuwe voorraden en aankleding in, op of rond het pand.

Om een ieder zijn voeten te kunnen laten vegen zijn alle ingangen van droogloop matten voorzien van logo.

De vlaggen hangen nu in top in 3 donker grijze vlaggenmasten (natuurlijk RAL 7016).

Het hout assortiment is nog verder uitgebreid met o.a.  Douglas hout.

Ger heeft zich de afgelopen weken uitgesloofd om de isolatie netjes per soort te kunnen opbergen. Nog 2 weken tot de opening op 1 februari, had ik al eens gezegd dat het steeds mooier wordt in Beverwijk.

11 jan

Weer een drukke week met veel afrondingen.

Het kantoor is klaar, o.a. de nieuwe bureau bladen (van L&N) doen het goed bij de Albert Cuyp stoeltjes, genot om ons “zware” werk in te doen.


Op de nieuwe houtloods blijven we maar terug komen, nog altijd de voorraden keurig op niveau gehouden. (nu maar eens een foto vanaf de andere kant)


In en op het grootste deel van het pand is de signing aangebracht zodat een ieder weet waar de producten staan en wat de spelregels zijn.


Toch ook nog maar even een foto vanaf de andere kant van de houtloods, de Drive-in heeft letterlijk het licht gezien.


Helemaal mooi om te zien is dat de klanten met een breed scala aan producten de loods verlaten, een aanhanger met gipsplaten, isolatie en plaat materiaal, puur genieten, Tino.


Met alle Filippo collega’s hebben we de Nieuwjaarsreceptie gevierd in Beverwijk, een mooie generale voor de opening van 1 februari met een heerlijk buffet van Sjeff, “top Rick.”

 

4 jan

En zo rijden we 2019 binnen, de Drive-in is open. Zelf heb ik ervaren, na het investeren in 5 zakken aanvulzand, hoe prettig het werkt droog en in de luwte je spullen te laden, Top!

De showroom hebben we nog opener gemaakt zodat er een duidelijk verbinding is met de shop. Een klein tegel assortiment is ook op voorraad genomen.

Omdat we met z’n allen wel eens een momentje rust verdienen is de bar bij de koffie corner voorzien van 3 steigerhouten krukken, de koffie staat nog altijd klaar.

Dat we inmiddels gevonden worden voor hout moge duidelijk zijn, zomaar 2 lege vakken, maar niet getreurd de vakken worden weer gevuld.

Vanaf vandaag kan je ook droog je Keralit laden alles netjes onder verdeeld in de kasten gemaakt door Ger en Milan.

Wij zijn klaar voor 2019! Maar daarmee zeg ik niet dat we klaar zijn, we zijn nog dagelijks bezig om alles nog beter en mooier te maken, gelukkig hebben we nog even tot de opening van 1 februari.