Nieuwe loods in Beverwijk, deel 8.

Rene Lust

30 nov
De wereld bij Bouwcenter Filippo Beverwijk verandert nog iedere dag.

We kunnen vanaf vandaag over uw en onze eigendommen waken d.m.v. 16 camera’s. De balie is voorzien van het werkblad en uitgelicht met een ledstrip.

In de loods komen steeds meer producten van de grond en deuren, platen en lengtes hout vinden hun plaats in de stellingen.

Inmiddels hebben ruim 200 klanten hun schoen gezet waar de Sint zeker wat in zal stoppen. Leuk om alvast aan te kondigen is dat we 18 en 19 december verse oliebollen gaan bakken, weer iets om naar uit te kijken. Het blijft steeds mooier worden op de vestiging. 

23 nov

De afgelopen week is het laatste werk aan de stellingen binnen gedaan. De nieuwe loods staat klaar om gevuld te worden.

De houtstelling is klaar en het eerste pak in de stelling was een pak 2 bij 3 van 3.60 m1. De stellingen worden voorzien van duidelijke verwijzingen.

Tussen alle bedrijven door hebben we samen met de klanten ook nog ruimte gevonden om al meer dan 100 schoentjes te zetten, (zie alle tekeningen boven en naast de balie) er is heel wat af gezongen en gekleurd, wat schuilt er toch een talent onder de aannemers….. was het maar kerst!

 

16 nov

De afgelopen week weer veel gedaan, te veel om allemaal te beschrijven.

Onze nieuwe loods, waar de tijdelijke shop stond, is bijna leeg zodat vanaf volgende week de stellingen gebouwd kunnen worden.

Wat dacht je van de houtstelling, hij is bijna klaar, nog even en we kunnen de pakken hout rollen.

Buitenom is het straatwerk klaar zodat we rond het pand goed kunnen parkeren.

Maar het hoogte punt van de week was wel de aanvoer van de platenzaag en de afkortzaag (incl. tigerstop om alles makkelijk te kunnen afmeten).

Alles begint langzamerhand op zijn plek te vallen maar geef ons nog tot het einde van het jaar dan zijn we helemaal klaar.

Maar de deur staat nog altijd open om onder het genot van een bak koffie of rookworst (ja, ja ze zijn er weer) al dat moois te bekijken.

9 nov

Een bewogen week waar de handen veelvuldig uit de mouwen gingen.

 

Het straatwerk rond het pand is bijna klaar, het kantoor is in grote lijnen ingericht, de balie staat, met een tijdelijk blad, de houtstelling is de basis voor neer gezet.

We dachten na onze kampeer periode in de zaagloods alles gehad te hebben maar Collega Dennis heeft zelfs nog een dag aan een steiger mogen werken. De avond uurtjes hebben we, nadat de inwendige mens goed was verzorgt, al veel puntjes op de i gezet. Zelfs de shop is zo goed als gevuld, ik zou het bijna vergeten het wordt echt steeds mooier in Beverwijk. Kortom een week om trotst op te zijn met onze hele team. Toppers.

 

2 nov

Met de bouw in afrondende fase zijn wij als vestiging nu aan de beurt, de handen kunnen nu echt uit de mouwen.

De shop is er klaar voor om vulling te krijgen. De contouren van de balie worden zichtbaar, vakkundig gemaakt door collega‘s Dirk, Rob en Thomas. 

 

Goed om te zien dat de 1e stellingen zijn gevuld, een hoop werk maar ook administratief wordt er veel tikwerk verzet met zijn allen.

De laatste bouwhekken zijn verwijdert en direct wordt het straatwerk aangepakt met o.a. mooie parkeerplaatsen.

Er was geen ontkomen aan maar Ger hebben we ook weer op een foto gevangen, nu poserend bij onze nieuwe heftruck, super handig om op 6.5m1 hoogte te komen met o.a. stabilisator, camera en hele brede sideshifter.

Ach ik zou het bijna vergeten, het wordt steeds mooier in Beverwijk, volgende week gaan we vol gas om in ieder geval kantoor en balie in nieuwe omgeving in te richten want het wordt wel een beetje koud in onze tent.