Nieuwe loods in Beverwijk, deel 9.

Rene Lust

28 dec

Afgelopen week stond vooral in het teken van Kerst. Op naar 2019!
Wij zijn er klaar voor.

 

21 dec

Nog ruim een maand tot de opening en op veel fronten worden de puntjes op de i gezet.

De verlichte borden boven de stellingen zijn voorzien van signing. 

De houtloods hebben we al veel over geschreven maar is nu klaar, en de eerste klanten hebben de weg van de drive in al gevonden al vraag ik me af of de lengtes in dit geval wel pasten…..

Om een ieder van de opening op de hoogte te brengen hebben we buiten een reclamedoek geplaatst, een ieder is welkom maar meld je wel even aan.

We zouden het bijna vergeten we doen ook nog in stenen, alle voorraad stenen zijn netjes gepresenteerd naast de balie.

Oh ja de oliebollen van Harm waren top, bijna 2000 bollen zijn er in 2 dagen door heen gevlogen, fijne dagen alvast ik sla met oud en nieuwe de bollen maar even over.

 

14 dec

Wanneer je op de vestiging kijkt in vergelijk met vorige week is er schijnlijk optisch niet heel veel verandert.

 

Maar schijn bedriegt het zit hem vooral in minder opvallende zaken. Zo is Ger inmiddels aan zijn 2e pak platen bezig om lijstwerkvakken te maken.

 

Alle hout en plaat is voorzien van duidelijke artikel kenmerken. De inwendige mens is ook aan gedacht met een nieuwe koffie machine met echte bonen.

Over de inwendige mens gesproken volgende week op dinsdag 18 en woensdag 19 december gratis verse oliebollen op de vestiging, gebakken waar je bij staat.

Uiteindelijk heeft onze week vooral in het teken gestaan van inventariseren, locaties toekennen en voorraadbehoeftes vullen zodat onze voorraad wel op peil blijft.

Dus de afgelopen week waren het enen en nullen en de komende week vooral poedersuiker en bollen.

 

7 dec

De stellingen worden steeds voller en inmiddels ervaren we het gemak van onze rolstellingen.

 

2 wagens met vuren hout, ruim 50 pakken zijn in een dag keurig in de stellingen geplaatst, nog even en de drive kan open.

Naast de pvc, koper en CV hebben we nu ook zink op voorraad met div hulpstukken, kom maar op met je Rheinzink vragen.

Ruim 4 trailers met isolatie zijn vakkundig door Rob en Ger in de stellingen geplaatst, klaar om naar een nieuwe toepassing te gaan.

Het deuren assortiment is nog meer aangevuld en zelfs met complete kozijn sets.

Om de werksfeer nog meer te verhogen zijn al onze ruimtes van geluid voorzien, dus we kunnen straks zingend de houtloods in of uit. Hoor je denken, dat zal wel niet toevallig zijn met een hobby als DJ, ach misschien wel iets mee te maken maar we kunnen natuurlijk allemaal wat extra arbeidsvitamine gebruiken. 

“let the music play” terwijl we jullie op onze bekende manier van advies en materialen voorzien.