blogs | april 2022

Rene Lust

22 april 2022

Dag René Dam

Onze collega René werkte sinds 2005 bij Bouwcenter Filippo en is het vertrouwde gezicht van de afhaalbalie in Haarlem geworden. 

Deze stabiele factor is niet gek te krijgen, vooral door zijn zeer droge en adremme gevoel voor humor. Een ontspannen sfeer en humor gaan vaak samen. Voelt iemand zich op zijn gemak dan is humor meestal niet ver weg. 

Maar na bijna 17 jaar werken en humor stond hij voor een moeilijke keuze. Wil je iets anders in de wereld van de bouwmaterialen of maak je een overstap? Zijn gedachten zullen hem vaak op twee gedachten hebben laten hinken. Wat ging hij doen?

Wat zou zijn stip aan de Horizon worden en waar ging hij voor? Het ene pad heeft hij vele malen bereden maar was het tijd voor een nieuwe koers?  

Het antwoord is ja, Het OLVG in Amsterdam wordt zijn nieuwe werkplek. Hij gaat daar op de logistieke afdeling voor de operatiekamers werken en moet zorgen dat de materialen voor de operaties klaar liggen. 

Dus eigenlijk verandert er niet zo veel. Eerst zorgde hij voor de materialen van de verbouwing van je klus en nu dan zorgt hij voor de materialen voor de verbouwing van je lijf.

Een mooie nieuwe uitdaging voor René waarbij wij hem veel succes wensen. We weten zeker dat hij ons gaat missen. De stip aan zijn Horizon zal vanaf mei voor hem steeds duidelijker worden. 

Gaan wij René missen? Er is een tijd geweest dat er 4 René’s bij Filippo werkten, op dat moment bijna 10% van het personeel. Met het vertrek van René D zijn er nog 2 over, een stuk overzichtelijker. 

Tuurlijk gaan we je missen René en hopen dat ze daar snel van je humor mogen genieten, de tijd zal leren of het de juiste keuze was. Eén goede keuze heeft hij al gemaakt, hij is gaan golfen. 

En eerlijk is eerlijk voor een carriereswitch heb je ballen nodig, voor golfen trouwens ook.

We weten zeker dat het geen golf van verstandverbijstering was deze keuze. 

Het gaat je goed René

 

11 april 2022

Rainbow in the sky

De afgelopen tijd werden we weer getrakteerd op ferme regenbuien. Eerlijk is eerlijk, de natuur was er wel even aan toe. Maar je zal maar halverwege je fietsrit zitten en een bui over je uitgestort krijgen, bah nat. Soms lijkt de natuur ons natte leed wat te willen verzachten in de vorm van een mooie regenboog.

Je zou natuurlijk ook een leuk liedje op kunnen zetten; De Regenboog, Alle kleuren (van de regenboog), Rainbow in the sky, Where the rainbow ends of Somewhere over the rainbow.

Onze nieuwe chauffeur Rutger heeft meer met Eagles muziek en natuurlijk met zijn Daf. Deze vrachtwagen wist hij aan het einde van de dag op de plek te zetten waar later de regenboog zou verschijnen. Zelfs een dubbele regenboog.

Valt ons nu pas op hoe goed ons logo het in combinatie met een regenboog doet. 

Rutger en zijn Daf, natuurlijk vol met bouwmaterialen, zullen de komende tijd regelmatig op jullie werk verschijnen, vermoedelijk klinkt dan New Kid in Town uit zijn speakers. De bouwmaterialen zal hij netjes voor je lossen, of dat in combinatie met een regenboog zal zijn, betwijfelen we.

Rutger welkom bij Filippo familie.

Ps. Toch voor de zekerheid maar even gekeken, maar helaas geen pot goud achter de pallet met zakken grind te vinden.