blogs | feb 2022

Rene Lust

28 feb 2022

Ship pick

Bouwcenter Filippo Beverwijk zit pal aan de haven. Een dynamische plaats waar dag en nacht wat te doen is. 

Onze collega Rob Benning is gek van fotograferen en heeft een paar mooie plaatjes geschoten (met zijn IPhone) van ons uitzicht. Dan moeten we er eentje kiezen; niet te doen. Dus maar 16 foto’s geselecteerd. Wat vind jij de mooiste?

Meer foto’s van de haven (of de foto’s vergroot) bekijk je op: https://www.instagram.com/haven.filippo_beverwijk/

Mooi om te zien dat Rob altijd vroeg op zijn werk is want de foto’s zijn bijna allemaal gemaakt tijdens het ochtendgloren of is het avondrood?

Rob maakt ook niet haven / Filippo gerelateerde foto’s die zie je op https://robbenning.com/

Ook een keer zin om een perfect plaatje te schieten vanaf ons buiten terrein? Geen probleem we zijn er maandag tot en met vrijdag van 7 - 17 uur; deel wel even het resultaat met ons.

Benieuwd of jullie ook een mooie gloed in de foto’s krijgen, we spreken hier al van ROBijnrood.

Rob heeft nu vooral picks gemaakt van ships maar er is nog zoveel meer te zien in de haven. Wat denk je bijvoorbeeld van alle hijskranen die worden gebruikt om boten te lossen met onder andere containers, hout of zand. Pal naast ons pand draait een kraan de hele dag door om boten met zand leeg te graven.

Ben benieuwd wanneer we de eerste dig pick mogen bewonderen.

Leuke hobby Robbie. 

 

1 feb 2022

Elroy

Met onze collega Elroy gaat het al een tijdje niet zo goed. Ruim een half jaar terug veranderde zijn leven. De ene dag was hij thuis vader/echtgenoot en op zijn werk de altijd goedlachse chauffeur die niets te veel was. De andere dag was hij in één keer patiënt, die dan wel weer positief probeert te zijn (valt lang niet altijd mee).

Termen waar hij nooit mee te maken had gehad, werden zijn vocabulaire; uitzaaiingen, bijnieren, lymfeklieren, immuuntherapie, chemotherapie, medicatie, en radiotherapie werd onderdeel van zijn leven. 

Ziekte komt altijd op een onverwacht moment, maar daar kwam ook nog bij dat zijn gezin net verhuisd was en het huis nog niet klaar was. Gelukkig waren daar aannemers, vrienden, collega’s en Bouwcenter Filippo die direct hun hulp aanboden in handen en materiaal om het huis af te bouwen en het gezin te ontzorgen, ze hadden wel wat anders aan hun hoofd. 

Helaas deed het woord terminaal ook zijn intrede en wordt er, nu het nog kan, alles aan gedaan om mooie herinneringen te maken. 

Met de verbouwing net achter de rug is het geld op, -maar een spontane crowdfunding zorgt er voor dat meer herinneringen gemaakt kunnen gaan worden. 

Middels de Stichting TuTu ging Elroy met zijn gezin op een paar onvergetelijke foto’s waar het resultaat voor zich spreekt en nu wordt er nagedacht over een vakantie.

Nu is Elroy helemaal vol van de F1 in het Zandvoortse en heeft vooral heel veel respect voor  Bernhard en zijn waardering ook op socials gedeeld. Wat denk je, er is weer een mooie herinnering gemaakt. Want Bernhard nodigde hem uit op het circuit om elkaar te ontmoeten. Mooi toch. Samen met een pot Bouwcenter Filippo brandstof (drop), Filippo jas en Muren boekje ging hij op pad. 

Het was een mooie ontmoeting waar zelfs een paar rondjes op het circuit werd gereden. 

We weten zeker dat Bernhard wat aan het murenboekje heeft, want hij schijnt heel wat muren te hebben. 

Elroy heeft er weer een mooie herinnering bij, maar hopen dat er nog veel mogen volgen.