Blogs, februari | 2020

Rene Lust

10 feb

“Heel Holland B……”

Wat doet Holland op dit moment eigenlijk? Omdat we al weer 1 jaar in ons vernieuwde pand zitten werden we door Sjeff getrakteerd op taart. Tijd om terug te kijken maar ook zeker vooruit.

Na de opening dachten we, “heel Holland bouwt” alle remmen gingen los en we leverden volop. Een trend die tot de bouwvak aanhield, toen kwamen we met projecten (over magazijn nog steeds niets te klagen) in aanraking met de pfas en stikstof. 

E.e.a. heeft veel los gemaakt met o.a demonstraties van boeren en bouwers op het malieveld. Er is wat af gestaakt de laatste tijd, vergeet de zorg en onderwijs niet. Wie zullen de volgende zijn? De bakkers? Om wat voor rede dan ook. Het beeld van de stakende bakkers op het malieveld heb ik al op mijn netvlies en zal niet heel veel afwijken van slapstick films.

Een ieder staat voor zijn zaak, wat we met zijn allen in de gaten moeten houden is dat we onze toekomstige generaties een goede leef omgeving doorgeven en dat we binnenkort niet “heel Holland bakt” hebben op 1 februari aan het strand in Wijk aan Zee door de klimaat verandering. Laten we wel de economie in beweging houden en er voor zorgen dat het niet wordt, “heel Holland baalt”. 

Met deze taart is niet gegooid, maar is niet meer te redden, hij is op!

Heel holland bakt....