blogs | dec

Rene Lust

23 december 2021

Primeur!

“Wij zijn de eerste! Wij zijn de eerste! En niet alleen in Amsterdam, maar ook in Rotterdam. En ook in Eindhoven. En ook in Europa. En dus zijn we de eerste van de WERELD!”

Want kijk hem eens shinen onze nieuwe gevelbekleding presentatie kast vol met panelen; kunststof, composite, vezelcement, HPL, gemodificeerd hardhout, hardhout, naaldhout, gemodificeerd naaldhout, enz. Totaal 80 soorten gevelbekleding. 

Het mooie is dat op alle panelen QR codes zitten waarmee je alle info en prijzen kunt opvragen. Wil je nog meer weten, maak dan een afspraak met Stephan, Michael, Dirk, Marlous, Erik, Ruud, Harold of Sandra. 

Maar kun je je nieuwsgierigheid niet bedwingen, dan ben je natuurlijk van harte welkom op onze vesting Beverwijk om “kassie” te komen kijken, voelen en zeker ook te ruiken. Dat hout ruikt bijna net zo lekker als vers dampend kalkzandsteen uit een autoclaaf. 

De kast heeft wel één klein nadeeltje, want prijkte vroeger de slogan “wij zijn jouw Bouwcenter Filippo” in onze shop, doen we het nu na het plaatsen van de kast met “uw Bouwcenter Filippo”.

Maar eigenlijk past het wel bij de uitstraling van de kast om het “geje” en “gejouw” achter ons te laten.

Zeker weten dat deze bekleding niet zal misstaan aan je gevel.

Wat vind jij Louis? Oh sorry U. 

"Als ik de klant was zou ik ook bij jullie zijn uitgekomen. Ik zie de uitstaling ervan. Het kan niet mooier dan dit?"

 

13 december 2021

 

Voor deze blog zijn geen woorden nodig. #maxverstappen

 

6 december 2021

Samen “door het dak”!

Wat is het toch mooi wanneer regionale partijen zaken met elkaar doen. Patina dakdenkers en Bouwcenter Filippo, allebei gevestigd in Beverwijk, hebben elkaar gevonden. 

Patina brengt ruim 30 jaar dakpannen aan en Filippo levert al bijna 110 jaar dakpannen. We hebben elkaar letterlijk door het dak gevonden. 

Na een mooi jaar is het goed om eens bij de samenwerking stil te staan. Bedrijven vinden elkaar, maar uiteindelijk doen de mensen die er werken zaken met mensen. Daarom maar even aan de inwendige mens gedacht en alle Patina en Filippo collega’s voorzien van taart.

En dan is het goed om te weten dat er nog een mooi bedrijf in Beverwijk zit voor taarten en gebak, namelijk Patisserie Leek (sinds 1912). Zij gingen aan de slag met onze vraag:

“We willen een taart of gebak met dakpannen”

En dan komt de al oude gezegde van “wie wat bewaard die heeft wat” weer erg goed van pas. Al meer dan 30 jaar bewaren we wat oude monster pannetjes van KDN in ons rariteiten kabinet. Leuke miniatuur dakpannetjes werden nu als mal gebruikt en voor we het wisten hadden we marsepeinen dakpannen. 

Maar belangrijker nog, we hadden 3 trotse lokale bedrijven en bijna 200 tevreden gebaketers.

Patina dakdenkers, Leek en Bouwcenter Filippo samen door het gedak.