Nieuwe loods in Beverwijk, deel 11.

Rene Lust

19 feb

 

De puzzelactie loopt nog volop. Reeds 3 stukjes zijn in geleverd maar we zijn nog op zoek 2 ontbrekende stukjes. Ab Heyne was de gelukkige winnaar van maar liefst 2 prijzen. 

Maar uiteindelijk is iedereen een winnaar want de spaar actie op hout en plaat is in volle gang waarmee je voor mooie Bosch producten kunt sparen. Goed om te zien dat regelmatig aanhangers vol hout en plaat ons pand verlaten.

Over winnaars gesproken, veel van onze bezoekers hebben hun partner of dierbare met een lekkere ruiker kunnen verrassen. Nog een weekje wachten en we gaan aan de slag met de stellingen op het buiten terrein.

 

13 feb

Onze droom is werkelijkheid geworden. Na 7 maanden bouwen en nog eens 3 maanden verhuizen en inrichten was 1 februari de voor ons gedroomde opening. Rond de 300 bezoekers

werden ontvangen in een moderne ambiance met licht, geluid, video en korte speeches.

 

Door diverse relaties werden we in de bloemetjes gezet.

Op onze buurt verzorgde wij de interne mens en iedereen die weg ging kreeg een goodie bag met oa een puzzelstukje. Kom je terug met dit puzzel stukje en past hij op 1 van de ontbrekende plekken dan maak je kans op mooie prijzen. Piet van der Wiel was de eerste gelukkige en won een Multitool.

Of we het nog niet druk genoeg hebben gehad, op 7 februari ontvingen we de OV IJmond voor een bedrijfsbezoek. Vol enthousiasme hebben we het woord Filippo verkondigd, we krijgen er geen genoeg van.

https://www.ovijmond.nl/op-bezoek-bij-bouwcenter-filippo-in-beverwijk/    

Ik kan het zelf bijna niet geloven, het kan echt niet meer mooier worden in Beverwijk...
Hoewel de nieuwe buitenstellingen liggen al weer klaar om eind februari buiten opgesteld te kunnen worden zodat we nog handiger kunnen werken. 

Kortom, deze blog is nog niet klaar.

 

1 feb

Na 10 maanden bouwen, verbouwen, verhuizen, inrichten en genieten is het vandaag zo ver, de opening. Een klein voorproefje alvast, het hout komt echt in de hoofdrol.

Voor ons is de puzzel nu compleet. Iedereen die naar de opening is geweest maakt kans op mooie prijzen.

TV met allemaal nuttige info hangt boven de balie.

Het voelt nog een beetje als een droom, nog maar net 6 maanden geleden hadden we alleen nog maar de fundering.

Van Bouwbedrijf Groen mochten we deze spectaculaire foto ontvangen en deze hangt nu vol prominent op ons kantoor.

De laatste stelling is ingericht met een scala aan Velux ramen.

Wij zijn klaar voor de opening en belangrijker nog klaar om jouw leverancier te zijn.

Valt er nog iets te zeggen….. Trots!  Super Trots!