Nieuwe loods in Beverwijk, deel 5

Rene Lust

31 aug

 

 

De maand augustus stond vooral in het teken van de bouwvak, maar er is doorgebouwd, of eigenlijk moet ik zeggen vooral gesloopt.In het “oude” gebouw staat zo goed als niets meer en zelfs de gevel aan de Steenkade is bijna helemaal weg. In de nieuwe loods zijn we helemaal vertrouwd met onze tijdelijke kantoor, balie, voorraad etc. Zelfs de klanten zien we dagelijks met een smile op hun gezicht binnen stappen.

9 aug

BCF Beverwijk

 bouwcenter beverwijk bouwcenter beverwijk

De afgelopen week is er door ons vooral veel aandacht besteed aan het buitenterrein. Oude stelling materiaal is uitgezocht en opgeruimd. Aan de waterkant is veel werk verzet zodat het riet  in de toekomst op een makkelijke manier onderhouden kan worden. Het uitzicht, van wat straks de uitgang wordt, van de drive in raken we niet op uitgekeken, puur genieten, maar hup weer aan het werk.

3 aug

De shop en hal zijn met de tijdelijke voorzieningen klaar, maar er moet natuurlijk ook een balie en kantoor zijn. Voor de nieuwe (nog te vullen) zaagruimte is de balie gemaakt en daarachter in de zaagruimte zelf ons kantoor. Met z’n allen dicht bij elkaar zodat er korte communicatie lijnen zijn. 

Om tot een hele nieuwe uitstaling te komen moet er ook gesloopt worden. Nu dat kunnen de mannen van Dijkman sloopwerken. In 2 dagen tijd is er in het “oude” pand eigenlijk nog maar 1 ruimte over. 

Cementhok, shop en kantoren zijn nu met elkaar verbonden en de entresol vloeren zijn verwijdert. De showroom is afgesloten met een curtain wall stofscherm maar helaas even niet bruikbaar de komende tijd. Vanaf nu gaan we weer opbouwen heen.