Nieuwe loods in Beverwijk, deel 6

Rene Lust

28 sept

Nog maar 3 weken voor de oplevering, er gebeurt een hoop maar er moet ook nog veel gebeuren.

Afgelopen week zijn de kozijnen tussen de houtloods en shop geplaatst en laat goed het open karakter van het nieuwe pand zien.

Profielen van het systeem plafond in kantoor zijn geplaatst en er is zelfs al licht, ledverlichting natuurlijk!

Aan de nieuwe voorkant van het pand moet alleen nog de rondingen tussen muur en dak aangebracht worden en daarna de goot. 

Vanuit de shop hebben we nog een mooi zicht op het buiten terrein maar dat zal straks nog beter worden met 16 camera’s in en rond het pand.

Als klap op de vuurpijl kwamen vandaag de 25 lampen voor de shop binnen, wat een uitstaling. Op naar de volgende week.

21 sept 

Het zichtwerk krijgt weer de overhand. De mooie brede overhead deur voor de drive in is geplaatst. De glas pui aan de Steenkade is in segmenten opgebouwd en voorzien van glas waardoor er veel daglicht naar binnen komt en men kan nu vanaf buiten zien wat wij binnen verkopen. 
De scheidingswand tussen shop en houtloods is in basis klaar, de pui en schuifdeuren volgen z.s.m. 
Er is zelfs een stukadoor gesignaleerd in het pand getuige de afgeplakte vloer en MP75 (door de licht inval komt e.e.a. nog meer tot zijn recht), het afwerken gaat beginnen derhalve. 
 

14 sept

bouwen beverwijk

bouwen beverwijk

bouwen beverwijk

We gaan weer bouwen heen in het "oude" deel.
De wand tussen de shop en de houtloods staat er deels. Van de oude ingang is weinig meer over, nog eventjes en deze wand is dicht gezet met platen in de kleur RAL 7016 een kleur die we ook maar aan de eerst gele Jumbo blokken hebben gegeven. Volgende keer nog meer zichtwerk met oa de nieuwe pui.

11 sept

veegmachine

In de huidige fase van de nieuwbouw is er relatief weinig zichtwerk. Aan de Steenkade kant is de kolom geplaatst voor de nieuwe deur van de Drive in. Om het terrein en loods schoon te houden is een handige veegmachine aangeschaft. Het wordt steeds mooier in Beverwijk.