Tegels uitzoeken moeilijk?! Nu niet meer.

De tegelshowroom van Bouwcenter Filippo Haarlem heeft meer dan 1000 soorten tegels. Met de inspirerende ‘Living Wall’ is het kiezen van de juiste tegel vele malen makkelijker geworden.

Ze horen het vaak van klanten: ‘we vinden het moeilijk om aan de hand van deze enkele voorbeeldtegel voor te stellen hoe onze badkamer er uit gaat zien’. Bouwcenter Filippo heeft nu een oplossing die hierin duidelijkheid biedt.

Virtuele ruimte

In de showroom op de eerste verdieping vind je een uitgebreid assortiment wand- en vloertegels. Samen met een van de tegelspecialisten selecteer je jouw favoriete tegels. Deze voert ze in in de Living Wall: een tool die de ruimte die betegeld moet worden virtueel weergeeft. Na een aantal muisklikken en een kopje koffie, zie je de uitgekozen tegels op ware grootte in jouw badkamer of toilet. 

‘Een interactieve showroom die je ook nog eens mee naar huis kunt nemen.’

 

360 graden view

Na het bestellen van je tegels ontvang je een unieke code. Hiermee kun je in de Living Wall app jouw ontwerp nogmaals bekijken via je telefoon of tablet. Ga daarmee in je badkamer staan, draai met de tablet 360 graden rond en beoordeel of je de juiste keuze gemaakt hebt. Dan kun je iedereen je nieuwe badkamer showen.

Sanitair

‘Naast vele merken tegels en natuursteen, verkopen we ook sanitair’ vertelt verkoopmedewerkster Karin Mooij. ‘We hebben slechts een klein assortiment sanitair tentoongesteld staan, maar we kunnen wel alles bestellen. En bijna alles invoeren in de Living Wall. Het is voor de klant wel zo fijn het totaalplaatje te zien en één aanspreekpunt te hebben. Bouwcenter Filippo verzorgt indien gewenst het hele traject: van het zetten van de tegels tot het plaatsen van het sanitair en/of de keuken.’ 

Nieuwsgierig geworden naar de Living Wall? Bezoek de showroom en laat je inspireren!

‘Wij weten als geen ander dat de keuze voor een tegel goed moet zijn. Als ze eenmaal op de wand of vloer zitten, gaan ze er niet zomaar weer vanaf.’