De Filippo Servicebus

14-dec-2017

De Filippo Servicebus

Ben jij iets vergeten te kopen in onze bouwshop of kun je gewoon even niet van je werkplek af? Geen probleem, wij helpen je graag met onze Bouwcenter Filippo Servicebus! De dienst is snel, efficiënt en makkelijk te bestellen. Deze nieuwe service is aan te vragen bij Bouwcenter Filippo Leiden, Oude Weterting en Haarlem. Neem contact met ons op om te vragen hoe snel we bij je kunnen zijn.

De levermogelijkheden

De gratis levering met de Bouwcenter Filippo Servicebus is een aanvulling op de levermogelijkheden die we nu al bieden. Wil je een specifieke tijdslevering? Dat kan tegen betaling van €25,- excl. btw. Informeer bij ons naar de voorwaarden.

  • Levering binnen een straal van 15 km van Bouwcenter Filippo Leiden, Haarlem of Oude Wetering. Bezorging is mogelijk in Mijdrecht e.o.
  • Materialen moeten met de hand gelost kunnen worden, tenzij er een heftruck aanwezig is.
  • Per colli max. gewicht 31.5 kg, max. lengte 300 cm, max. breedte 120 cm en max. gewicht van de totale vracht mag niet meer dan 1200 kg zijn.

Contact

Neem contact op met Bouwcenter Filippo Leiden of Haarlem als je gebruik wilt maken van de Servicebus of eventuele andere vragen hebt.

Leiden: 071-5227281 Haarlem: 023-5258121 Oude Wetering: 071-3319022

Iets vergeten? Laat t weten!

 

Bouwcenter Filippo Servicebus