Een klus op hoogte?

16-aug-2020

Je kan niet alleen bouwmaterialen bij ons halen maar ook een hoogwerker huren. Wel zo handig als je een dakkapel gaat plaatsen, de gevel gaat schilderen of bijvoorbeeld binnen op hoogte aan het werkt gaat. Met een hoogwerker is je klus sneller en veiliger geklaard. 

Met de moderne en efficiënte machines van Hoogwerkt kan je al in alle vroegte aan de slag. De (turquoise) hoogwerkers werken namelijk op een accu dus maken geen geluid, hierdoor zal niemand overlast ondervinden en werk je zelf ook veel comfortabeler. De hoogwerkers zijn ook nog eens heel duurzaam. De zeer krachtige Lithium accu’s gaan lang mee. Je kan met een volle accu minimaal een volledige dag comfortabel, duurzaam en kosteneffectief werken.

 

Hoe huur ik een hoogwerker?

Registreer je simpel en eenmalig op hoogwerkt.nl. Vanaf dat moment kan je al een hoogwerker via Hoogwerkt op rekening huren en reserveren. Geen tijd om je online te registreren? Dan mag je Hoogwerkt ook bellen (0800 0016), dan maken zij je registratie in orde.

Als je online gereserveerd hebt bij hoogwerkt.nl en aangegeven hebt dat je het bij Bouwcenter Filippo Haarlem ophaalt, dan staat de hoogwerker klaar op onze werf. Het personeel van bouwshop kan nog eventuele vragen over de hoogwerker beantwoorden, mocht er iets niet duidelijk zijn. Alle hoogwerkers staan al klaar op hun eigen aanhangwagen, daarom heb je alleen een trekhaak achter je auto of bus nodig en ben je binnen 5 minuten op pad naar je klus.

Klaar met je klus? Dan breng je de hoogwerker gewoon weer terug. Je betaalt per uur, dus ook voor de snelle klus hebben we interessante tarieven en wel zo fijn dat je niet aan dagprijzen vast zit. Wij zijn ma t/m vrij van 7:00 tot 17:00 uur geopend en zaterdag van 8:00 tot 12:00 uur.

Duurzaam

De hoogwerkers zijn 100% elektrisch. Goed voor het milieu en geen gedoe met brandstofkosten. De Lithium-accu is altijd volledig opgeladen en doordat de hoogwerker met groene energie wordt opgeladen, werk je volledig CO2-neutraal.

Een klus op hoogte is hierdoor snel, slim en duurzaam geklaard!

 

 

 

 

 

De hoogwerkers die bij ons op de werf staan: 

Schaarhoogwerker                                                                                        

Schaarhoogwerker maximale werkhoogte 6.6 meter 
Schaarhoogwerker maximale werkhoogte 7.8 meter
Schaarhoogwerker maximale werkhoogte 8.3 meter
Schaarhoogwerker maximale werkhoogte 10.1 meter
Schaarhoogwerker breed maximale werkhoogte 10.1 meter

Kniktelescoop hoogwerker    

Kniktelescoop hoogwerker maximale werkhoogte 12,2 meter                   

Spinhoogwerker

Spinhoogwerker maximale werkhoogte 15,4 meter
Spinhoogwerker maximale werkhoogte 17,06 meter

Aanhangerhoogwerker

Aanhangerhoogwerker maximale werkhoogte 12,2 meter
Aanhangerhoogwerker maximale werkhoogte 17,0 meter

Kijk op hoogwerkt.nl voor meer specificaties over de hoogwerkers.

Kom snel langs en maak kennis met ons hoogwerker-assortiment in Haarlem.