Mooi resultaat voor Stichting van het kind!

26-sep-2019

Tijdens de (her)opening van de vestiging in Beverwijk is er geld opgehaald voor Stichting van het Kind. Bouwcenter Filippo heeft dit bedrag verdubbeld en daarvan zijn mooie sport- en spelmaterialen aangeschaft voor de kinderen. 

STICHTING VAN HET KIND

Even kort over onze samenwerking met Stichting van het Kind. We ondersteunen Stichting van het Kind bij het opzetten van concrete, praktische projecten voor kinderen in Nederlandse tehuizen. Kwetsbare kinderen, veelal verlaten, mishandeld of verwaarloosd. Deze groep kan een steuntje in de rug gebruiken. Sport en spel projecten, workshops en vakantie- en weekendopvang zorgen ervoor dat zij hun zorgen even kunnen vergeten. 

Overhandiging

Kort geleden zijn wij langs geweest bij één van de vele locaties waar Stichting van het Kind ondersteunend werk verricht. We mochten Kenter jeugdhulp in Santpoort blij maken met onder andere een trampoline en nieuwe voet- en basketballen. Zo kunnen de kinderen er weer even op vooruit en we hopen natuurlijk dat ze er veel plezier van zullen hebben. Stichting van het Kind, Kenter jeugdhulp en natuurlijk de kinderen waren heel blij met de spullen. Daarom willen wij graag iedereen bedanken die bij heeft gedragen aan dit mooie resultaat. Bij deze, bedankt!