Professionele verf van Sikkens

02-jul-2018

Sikkens verf is een merk met een lange historie. In 1792 in Groningen werden de eerste potten Sikkens lakken gemaakt. Een typisch Nederlands verfmerk. Sikkens was en is pionier op het gebied van verf. Nu maakt dit merk deel uit van het Nederlandse concern Akzo Nobel wat inmiddels wereldwijd actief is.

Als professioneel schilder kies je voor verf van Sikkens. Verf waarmee je jouw klanten een mooi en duurzaam eindresultaat geeft. Zoals kozijnen die glanzen als een spiegel en muren die dekkend gerold of gespoten zijn. De Sikkens verf zorgt voor bescherming tegen UV en andere weersomstandigheden waardoor het tussen de 6 en 10 jaar strak op je houtwerk zit. Het vloeit mooi en werkt daardoor fijn en snel.

Niet alleen de verf is belangrijk, ook het materiaal wat je gebruikt. Wellicht heeft je geschilderde object een voorbehandeling nodig. Goede kwaliteit kwasten en rollers raden wij en andere professionele schilders dan ook aan.

In Haarlem verkopen wij verf van Sikkens. Door hun jarenlange ervaring weten wij dat Sikkens een goede keuze is. Onze verfmengmachine maakt secuur de kleur die jij hebt gekozen uit de kleurenwaaier. En je kunt gelijk aan de slag.

Verf klus op hoogte
Voor een verfklus op hoogte kan je bij ons ook een duurzame op accu werkende hoogwerker huren. Wel zo makkelijk om overal goed bij te kunnen.