Compleet assortiment douglas hout

De laatste jaren is Douglas hout steeds populairder geworden. Dat komt door de lange levensduur en de warme uitstraling. Gezien de grote vraag naar Douglas hout hebben wij ons hout assortiment uitgebreid en vind je onder één dak alle benodigde materialen voor onder andere veranda's, overkappingen, pergola's en vlonders. 

Het vernieuwde Douglas assortiment bestaat ook uit Zweeds Rabat die je kunt gebruiken als gevelbekleding van bijvoorbeeld veranda's of tuinschermen. Door gebruik te maken van het juiste montagemateriaal blijft Douglas hout op zijn mooist. Alle benodigde verwerkingsmaterialen van betonpoeren tot RVS schroeven kun je terugvinden in ons uitgebreide assortiment.

Naast zakelijke klanten kunnen ook particulieren klanten bij ons terecht. Je koopt bij ons Douglas hout van hoge kwaliteit en profiteert direct van zeer scherpe prijzen.  Ben je niet in de gelegenheid om de bestelling af te komen halen? Dan bezorgen wij het graag op het opgegeven adres. Bestellingen vanaf € 400,- excl. BTW bezorgen wij zelfs gratis!

Advies nodig over jouw project? Wij helpen je graag!