Tot op 28 meter hoogte lossen

Heb je een project op vijfhoog (of zelfs nog hoger) of in een achtertuin en heb je ‘zware’ bouwmaterialen nodig? Voorheen had je de materialen zelf omhoog of door een lange smalle poort moeten sjouwen, maar nu kan je bij Bouwcenter Goedhart ook kiezen voor leveren op hoogte! Hiermee bespaar je veel moeite, tijd en natuurlijk rugklachten.

Hoe gaat leveren op hoogte precies in zijn werk?

In overleg plannen we een afspraak in waarna op de afgesproken datum en tijdstip de kraan met bouwmaterialen komt voorrijden. Je moet rekening houden met 2 tot 3 meter rondom de kraan om de poten te kunnen stempelen. De kraan heeft immers stabiliteit nodig om de lading tot grote hoogte te kunnen hijsen. Houdt rekening met het feit dat de straat tijdens het lossen (grotendeels) geblokkeerd zal zijn. Let wel op dat het de bedoeling is dat jij de bouwmaterialen op de verdieping zal moeten binnenhalen.

Wat zijn de kosten?

De kosten die worden berekend voor het leveren op hoogte of het hijsen van bouwmaterialen over het huis heen, heeft een starttarief van € 125,- excl. BTW voor het eerste uur. De resterende tijd van het transport wordt op basis van nacalculatie, per kwartier, doorberekend. Kosten hiervan zijn € 125,- excl. BTW per uur. De uiteindelijke tijdsduur wordt berekend vanaf het moment dat het transport vertrekt vanaf ons terrein tot en met het moment van terugkomst.

Meer informatie?

Heb je naar aanleiding van het bovenstaande vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!