20% korting op alle VELUX® raamdecoratie

19-okt-2018

 Het perfecte wooncomfort is een kwestie van het vinden van de meest ideale combinatie. Ten eerste is het van belang om controle te hebben over de hoeveelheid daglicht waarmee een aangename sfeer gecreëerd kan worden. Ten tweede is het belangrijk om het huis te beschermen tegen de warmte van de zon voordat deze binnenkomt. De efficiëntste oplossing wordt behaald door raamdecoratie aan de binnenkant te plaatsen en zonwering aan de buitenkant te monteren.

Waarom originele VELUX raamdecoratie?

Originele VELUX® raamdecoratie, rolluiken en buitenzonweringen passen perfect op iedere VELUX® dakraam. Bouwcenter Goedhart is al jarenlang dealer van het gehele VELUX® assortiment met als voordeel dat artikelen snel worden geleverd tegen zeer scherpe prijzen. Alle VELUX® zonregulerende producten passen gegarandeerd en zien er perfect uit!

Comfort en gemak

 De VELUX® zonregulerende producten kunnen op verschillende manier bediend worden. Er kan gekozen worden uit handmatige of elektrische bediening en aandrijving door zonne-energie.

Profiteer nu van 20% op alle VELUX® raamdecoratie bij Bouwcenter Goedhart!

Naast 20% korting op alle VELUX® raamdecoratie (korting gebaseerd op de VELUX® productcatalogus 2018) ontvang je op bijna alle VELUX® producten rewards.

VELUX® rewards kan je het gehele jaar door verdienen door je facturen te uploaden. Dit betekent dat je bijvoorbeeld al  € 5,- kan verdienen op een GGL SK06 2050. Maak allereerst wel als montagebedrijf een account aan op www.velux.nl/rewards.

Vragen over onze actie of over Velux® Rewards? Vraag het onze medewerkers!