Dealer info: Tierrafino

16-nov-2017

Tierrafino Base is een oplosmiddelvrije, natuurlijke en decoratieve basisleem voor wanden en plafonds in het interieur. Met Base bepleistert u dragende ondergronden en diverse soorten plaatmateriaal.

Tierrafino voert negen Base producten in het assortiment die allen geschikt zijn als eindafwerking. Van de negen zijn er vier producten die ook toegepast kunnen worden als ondergrond voor leemverf en leempleister. Basisleem als ondergrond voor Stone kan echter alleen toegepast worden in droge ruimtes.

Uit voorraad leveren wij: Basis leem, Leemstuc Finish en Leemverf I-paint. Lees hieronder meer over het product.

Leemstuc Finish  

Leemstuc Tierrafino Finish is ons succesvolste leem pleister product. Bijzonder en praktisch: Leemstuc is kleur en stuc in één. Een prachtige finish voor het afwerken en verfraaien van binnenmuren in woon- en werkruimten. Leemstuc Finish is 100% natuurlijk en bestaat uit verschillende soorten zand en gekleurde klei. Leemstuc bevat geen chemische toevoegingen of kleurpigmenten. De kleurechtheid, duurzaamheid en hechtcapaciteit van leemstuc zijn alle natuurlijke eigenschappen. Leemstuc Finish is vocht- en warmteregulerend, koel in de zomer en warm in de winter en geeft een zachte sfeer en klank aan een ruimte.

Leemverf i-paint

Leemverf Tierrafino I-paint is een leemverf voor binnenmuren en plafonds. Deze leemverf bestaat voor het grootste deel uit leempoeder, afkomstig uit verschillende groeves in Europa, en vertoont een fijne zachte structuur. Muren en plafonds die behandeld zijn met I-paint voegen een interessante en speelse toets toe aan uw interieur. Tierrafino I-paint heeft daarbij nog enkele zeer prettige eigenschappen: het is damp-open en het bevat geen enkel chemisch oplosmiddel. Daardoor draagt het bij aan een aangenaam en gezond klimaat in uw woning of werkruimte.

Voor meer informatie: tierrafino.nl

Workshop

Met grote regelmaat organiseert Tierrafino workshops. Nieuw is de workshop Basiskennis & Toepassingen Leem voor 'decision makers' en ontwerpers. Daarnaast geven zeer ervaren stucadoors en Tierrafino-medwerkers regelmatig praktijk-workshops waarin u de fijne kneepjes leert van het werken met leem of tadelakt.