Polynet gootdrain

05-nov-2018

Het voorjaar en de zomer waren verrassend lang. Sterker nog, we werden zelfs nog verwend met een ongekende nazomer. Daardoor zouden we haast vergeten dat de weelderige bladerdekken aan de bomen, waar we de afgelopen maanden zo gewend aan waren geraakt, nog zouden vallen. Maar niets is minder waar. Inmiddels heeft de herfst zijn intrede gedaan in ons land en komen de bladeren in grote getalen naar beneden.

Einde van een herfsttraditie

Zeg je daarom herfst dan zeg je (helaas) ook volgewaaide en dichtgeslibde dakgoten. De gebruikelijke reactie is: de ladder uit de schuur halen, tegen de dakgoot zetten, omhoog klimmen en de dakgoot leegscheppen. Een echte herfsttraditie, maar waar veel tradities gekoesterd moeten worden, mag deze toch echt tot het verleden gaan behoren. De verantwoordelijke daarvoor is de Polynet Gootdrain. Een bijzonder eenvoudige, maar effectieve en doeltreffende oplossing.

Hoe werkt het?

Hoe de Gootdrain werkt wordt duidelijk uitgelegd in deze video.

Hoe kan ik deze verkrijgen?

Natuurlijk bij een van de HCI-vestigingen. Zeker doen, want het scheelt een hoop zaterdagen waarop je, geplaagd door een gure herfstwind, de ladder weer moet opklimmen.