ACHTERHOEK PREFAB HSB-DAKEN OP MAAT

30-jul-2020

Achterhoek Prefab werkt samen met Bouwcenter HCI in het realiseren van prefab houtskeletbouw (HSB) wanden en kappen. De timmerwerkspecialisten van Achterhoek Prefab bouwen op maat kwalitatief hoogwaardige kappen en wanden in hun moderne timmerfabriek. HCI levert de materialen en handelt de verkoop en facturering af. Maar wat zijn de voordelen voor de klant?

Achterhoek Prefab heeft kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Deze woorden bekrachtigen zij met een effectieve samenwerking met HCI. Zij benutten elkaars ervaring en vakmanschap.

PLANNING WORDT GEHAALD

De complete kappen, knieschotten, dakkapellen, vlieringen en vele andere dak-elementen worden op maat gerealiseerd in de hypermoderne timmerfabriek van Achterhoek Prefab in Lichtenvoorde. Dat heeft als bijkomend voordeel dat de elementen in een gecontroleerde omgeving gemaakt worden. Slecht weer tart noch de kwaliteit noch de planning. Bovendien wordt het werk uitgevoerd door een ploeg specialisten met de nieuwste apparatuur en liefde voor hun vak. De opdrachtgever is er dus vrijwel zeker van dat de beoogde planning wordt gehaald.

ZONNEPANELEN

In het proces is er ruimte voor flexibiliteit in vorm en materiaal. Denk aan de vormen van de kappen, maar ook aan isolerende materialen en binnen- of buitenbeplating. Het is mogelijk om een speciale folie aan te brengen waardoor zonnepanelen rechtstreeks op het dak gemonteerd kunnen worden om vervolgens met pannen te worden ingedekt.

MONTAGE

Als het HSB dak-element uiteindelijk klaar is, kan het gemonteerd worden. Uiteraard heeft Prefab Achterhoek ook hiervoor de nodige specialisten in huis. Mede dankzij het robuuste materiaal en de coördinatie van HCI wordt het dak of het dak-onderdeel vakkundig en zorgvuldig geplaatst. Dit alles verloopt duurzaam, kwalitatief hoogwaardig en zonder vertraging.

Heb jij interesse in op maat gemaakte HBS-onderdelen voor jouw bouwproject? Neem dan contact op met Bouwcenter HCI en ontdek alle voordelen.