Nieuw in ons assortiment: Planitop Renderflex

21-aug-2018

Voor de tegelzetters, stukadoors, aannemers en klusbedrijven presenteren wij: Planitop Renderflex (van MAPEI). Gloednieuw in ons assortiment verdient dit topproduct een mooie actie ter introductie.

De universele cementgebonden stucmortel Planitop Renderflex is bijzonder flexibel en vezelversterkt. Het is toepasbaar voor wanden binnen- en buitenshuis waarbij laagdiktes van 1 tot 30 mm mogelijk zijn. Het materiaal is handmatig en verspuitbaar aan te brengen en heeft een verwerkingstijd van circa 40 minuten.

Planitop Renderflex is ontwikkeld volgens een formule ontwikkeld in de onderzoekslaboratoria van MAPEI. Gemengd met water vormt de poeder een gemakkelijk verwerkbaar mengsel dat verticaal met de spaan of met een geschikte spuitmachine kan worden aangebracht.

De mortel hecht zeer krachtig op de meeste in de bouw gangbare ondergronden, mits deze goed zijn voorbehandeld. Planitop Renderflex hardt ook in grote laagdiktes zeer snel uit en vormt een sterke laag die geschikt is voor het aanbrengen van keramische, natuursteen en coating bekledingen.

In de maanden augustus en september geldt de actie: 5 + 1 gratis. Profiteer dus de komende maanden en laadt de aanhanger of klusbus vol met zakken Planitop Renderflex. Op naar mooie projecten!