Terug naar Over ons

verduurSaam

Verduursaam, saamwerken aan duursaam

VerduurSaam is een onafhankelijke netwerkorganisatie waarbij HCI is aangesloten. HCI is ambitieus en gericht aan de slag met duurzaamheid, comfort en energiebesparing. HCI wil vooruit, omdat het tal van kansen biedt. Anders denken, anders doen, dat is het uitgangspunt. Natuurlijk gebeurt dat in gezamenlijkheid, want juist dat is de kracht van onze regio. HCI Doet hier aan mee profiteert van de kennis van Stichting Achterhoek Duurzaam Verbouwen (ADV) en de kracht van deze waardevolle samenwerking.

verduurSaam

Duurzamer wonen

HCI helpt u in uw keuze om duurzamer te gaan wonen, en dat loont! Voor u als woningbezitter of huurder zijn er talloze mogelijkheden om prettiger en gezonder te wonen en minder energie te verbruiken. Bij verbouw of renovatie, maar ook bij nieuwbouwplannen is het verstandig daar rekening mee te houden. VerduurSaam, richt je op de toekomst. Dat is in het belang van iedereen.

Genieten

Wonen moet comfortabel en betaalbaar zijn en blijven. Met enkele ingrepen kan uw woning worden aangepast aan de eisen van deze tijd, zodat u niet afhankelijk bent van stijgende energieprijzen. Iedereen kan zijn huis verduurzamen. Naast woongemak levert het forse besparingen op.

Advies op maat

Neem gerust contact op met onze specialist duurzaam verbouwen voor uw mogelijkheden, stel direct uw vraag per chat of laat ons u terugbellen. Meteen een afspraak maken in onze showroom of bij u thuis kan ook. Dat is uiteraard gratis en zonder enige verplichting.