Badkamer met oog op toekomst

Deze tijdloze en tegelijkertijd moderne badkamer en toiletruimte zijn in april 2013 opgeleverd. De familie Verheul uit Dieren wilde nieuwe sanitaire ruimtes, voorzien van luxe en gemak, maar ook met oog op de toekomst.

Het toilet, de Aquaclean 8000 plus van Geberit, heeft een eigentijdse uitstraling en het bad van Beterbad is voorzien van een hydrosysteem (functionerend met water) met daarbij extra rugjets. Het sanitair in de toiletruimte is de Subway 2.0 serie van Villeroy en Boch.

Zoals gezegd is deze badkamer gerealiseerd met oog op de toekomst. Het bad is dan ook deels verzonken in de vloer, waarmee een lage instap is gecreëerd. Daarnaast is de douche voorzien van beugels en een douchezitje van Geesa. Voor extra grip is in de douchehoek gebruikgemaakt van speciale anti-slip tegels. Deze tegels, maar ook de overige tegels, zijn van het merk Mosa.

Ook aan ruimte is in deze badkamer gedacht. Het badmeubel van Primabad heeft door de extra hoge kast en spiegelkast veel opbergruimte. De gekozen kranen van zowel de wastafel als het bad zijn van Damixa en de vierkante regendoucheset is van Alpi.

Met de radiator van Vasco de Zana en het glasmozaïek rondom het bad krijgt de badkamer de moderne uitstraling die de familie wenste. De terugvallende plint zorgt er niet alleen voor dat gebruikers dichter bij de kraan kunnen komen, maar geeft ook de mogelijkheid tot stoere LED-verlichting.

Deze badkamer is voorzien van alle gemakken in een tijdloze look.