Badkamer met strakke uitstraling

De badkamer en het toilet van de familie Jansen-Louwinger uit Westervoort zijn in samenwerking met tegelzetbedrijf Pennekamp gerealiseerd. Vooraf is er voor het creëren van extra ruimte en licht een prefab uitbouw dakkapel geplaatst door Liemers Bouw.

Deze badkamer heeft een strakke uitstraling met ronde accenten, die onder andere terug te vinden zijn in de inbouwkranen van Alpi en de ronde designradiator van Vasco. In zowel de toiletruimte als de badkamer is een Sphinx 345 rimfree toilet geplaatst en het badmeubel is van de Primabad Original lijn met een blad van mineraalmarmer. De douchegoot van Easydrain heeft een strak uiterlijk en draagt bij aan groot schoonmaakgemak vanwege het vlakke rooster.

In het plafond zijn dimbare LED-spots geplaatst in de waterbestendige witte HDF-platen. Voor een complete uitstraling zijn ook de onder- en spiegelkasten voorzien van luxe LED-verlichting. De tegels van Pastorelli bekleden de vloer en delen van de wand, terwijl het overige tegelwerk aan de wand voorzien is van witte glanstegels van het merk Grohn. Naast het strakke uiterlijk is er ook gedacht aan ruime opbergmogelijkheden. Zo hebben wij twee ruime kasten in de badkamer geplaatst.

Opleverdatum: mei 2015