Complete renovatie: ruimtelijk en modern

In 2014 heeft Bouwcenter HCI in ’s-Heerenberg een complete woning gemoderniseerd. De bewoners zijn tijdens deze verbouwing voor een periode van circa 3 maanden elders ingetrokken.

Deze woning is volledig onder handen genomen, zo zijn er nieuwe binnendeuren, kozijnen en een nieuwe voordeur geplaatst door Weekamp deuren. De muren in de woning zijn grotendeels licht van kleur, wat de nodige ruimtelijkheid creërt. Het volledige binnenschilderwerk en de muren zijn bewerkt met spagtelputz. Op de begane grond ligt een nieuwe laminaat- en plavuizenvloer en voor de vensterbanken is gekozen voor natuursteen in de gehele woning.

Bij zo’n grote verbouwing horen ook een nieuwe keuken, toiletruimte en badkamer, voorzien van alle moderne gemakken. De inloopkeuken oogt ruimtelijk vanwege het kleurgebruik en de grote ramen.

Ook de zolder van de woning is voorzien van een nieuwe laminaatvloer, dit maakt dat de gekozen sfeer op iedere verdieping terugkomt.

Interesse in een complete woningrenovatie? Wij nemen u graag alles uit handen, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.