Compacte maar zeer efficiënte keuken

Een nieuwe strakke, compacte maar zeer efficiënte keuken, dat was de wens van dhr. en mevr. Nieling uit Doetinchem. Voor hen kozen wij een keuken uit waarin alle wensen opgenomen zijn.

De keukenkasten zijn van de X-line uitvoering van het merk Pronorm, uitgevoerd in hoogglans super wit. Dit geeft een strakke en moderne uitstraling aan de keuken. Doordat we er een werkblad van 6 cm van het merk Dekker opgezet hebben, welke ook doorgezet is bovenop de hoge kasten. Dit geeft een stoere twist aan de keuken.

De keuken is verder van alle gemakken en technologische snufjes voorzien. De inbouwapparaten (Siemens Studioline) hebben eenvoudig bedienbare kleuren TFT tochdisplays, waarmee met één druk op de juiste knop, bijvoorbeeld vooraf ingestelde koffie gezet kan worden. Daarnaast is er een Quooker keukenkraan geplaatst, die zorgt voor warm, koud en kokend water. Tot slot is vanwege het strakke design van de keuken ook een strakke design afzuigkap van Whirlpool gekozen. Deze afzuigkap wijkt af van de standaard en heeft leuke mogelijkheden in LED licht.

Opleverdatum: september 2015

Wilt u meer informatie over deze keuken of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.