Composiet terras

 

COMPOSIET TERRAS BIJ BOUWCENTER

 

HET BESTE VAN TWEE WERELDEN BIJ BOUWCENTER I-XCLUSIEF

Vraagt een tuinproject om sterke en eenvoudig te monteren terrasplanken? Die bestand zijn tegen beschadigingen, vocht en vet? Planken die onderhoudsarm en uv-bestendig zijn? Jouw klanten hebben jarenlang plezier van de revolutionaire composiet terrasplanken van Bouwcenter I-xclusief.

In dit blog de belangrijkste voordelen van composiet terrasplanken, die niet alleen geschikt zijn voor in de tuin, maar zeker ook in serres, op balkons, rondom vijvers en zwembaden, onder veranda’s en als tuinpad. Composieten terrasplanken zijn sterk, duurzaam, veilig én betaalbaar.

blobid0.png

 

1. Beste van twee werelden

Het fundament van composiet is de combinatie van bamboevezel en een thermoplastische kunststof. Wood plastic composite (WPC) en kunststof composiet (HKC) zijn andere benamingen voor composiet. De bamboevezels zorgen voor een natuurlijke uitstraling van de terrasplanken, kunststof betekent gemak en duurzaamheid. En daarmee combineert composiet het beste van twee werelden. 

2. Zeer onderhoudsarm en kindvriendelijk

Ze zien eruit als hout en voelen aan als hout, maar dan zonder alle nadelen. Composiet terrasplanken trekken niet krom, rotten niet, splinteren niet én blijven stroef, ook na hevige regenval. Ze zullen bovendien amper verkleuren, zijn ongevoelig voor vocht, zelfs bestand tegen chloor en zeewater, en voor termieten of insecten hoef je niet bang te zijn. Met andere woorden: composiet terrasplanken gaan járenlang mee, zonder onderhoudsbeurt. En om de planken schoon te maken, kun je gewoon de hogedrukspuit erop zetten.

3. Duurzaam, milieuvriendelijk en ecologisch verantwoord

Composiet is duurzaam, milieuvriendelijk en ecologisch verantwoord materiaal. Onze composiet terrasplanken bevatten uitsluitend gerecyclede kunststoffen met het label hoogwaardig.

4. Composiet terrasplanken monteren

Je hoeft geen expert te zijn om composiet terrasplanken te monteren. Ook is het heel makkelijk om plaatselijke uitsparingen te realiseren en dankzij de blinde bevestigingen hoef je je geen zorgen te maken over het beschadigen van planken bij demontage. Het is wel belangrijk om te beseffen dat composiet, ondanks de benoemde gelijkenissen, niet beschikt over dezelfde eigenschappen als hout. Je kunt de composiet terrasplanken wel vastschroeven door de plank heen. Ook kun je ze met speciale montageclips en schroeven tussen de planken bevestigen. Om precies te zijn aan de verdiepte zijranden van de composiet terrasplanken.

Interesse in de mogelijkheden van composiet terrasplanken? Vraag ernaar bij jouw Bouwcenter. Bekijk hier de dichtstbijzijnde vestiging. 

Wil je toch alvast wat meer informatie hebben? Bekijk hier de online folder en meer specificaties van de producten.