TERRAS BIJ BOUWCENTER

 

Terras: voor als je op kwaliteit staat

Wie kijkt er niet naar uit? Lekker buiten het glas heffen op een mooie zomer. En als het even kan in de eigen tuin. Op het eigen terras. Of dat terras nu een verlengde is van het huis, via openslaande deuren, of ergens achter in de tuin ligt, vanwege meer zon of schaduw.

Met een nieuwe terrasvloer leggen mensen de bodem voor een heerlijk buitenseizoen. Om te genieten van het mooie weer, in de rust van hun eigen tuin. Op een ondergrond die helemaal naar hun zin is.

Optimaal eindresultaat

Rubberen tegels, stenen klinkers, hardhouten vlonders of composieten terrasplanken; de mogelijkheden van nieuwe bestrating van tuin en terras zijn legio. Een optimaal eindresultaat vraagt wel om alleskunners die met uiteenlopende materialen en ondergronden uit de voeten kunnen. Met alle kleuren, patronen, formaten en vormen die daarbij horen.

Strak plan

Wat de keuzes van jouw klanten ook zijn, één ding weten ze van meet af aan zeker: als vakman werk jij volgens een plan dat net zo strak is als de tegels, klinkers en planken die jij legt. En zo’n strak plan betekent ook het maken van de juiste keuzes. Niet alleen door jou, maar natuurlijk ook door de klant… Hieronder nog drie zekerheden die jij kunt bieden. 

1. Lijn aanbrengen
Die legio mogelijkheden aan tuintegels en terrastegels kan voor sommige klanten verlammend werken. Waar doen ze goed aan? Welke tegels passen nu echt bij hun tuin? Welke kleur, welk materiaal? Jij bent degene die hun gedachten helpt te ordenen en lijn aanbrengt in hun wensen. 

2. Voor elk type terras
Voor elk type terras is de perfecte tegel te vinden. Voor de een is dat natuursteen of een keramische tegel, voor de ander een betontegel en de volgende houdt het bij klinkers. Steeds populairder als ondergrond van een terras zijn planken van het duurzame douglas-hout, vanwege de warme en natuurlijke uitstraling.  

3. Composiet terrasplanken
Kwalitatief hoogwaardige tuintegels en terrastegels kunnen goed tegen een stootje, al hangt dat wel af van het materiaal dat je kiest. In dat licht goed om te weten: Bouwcenter heeft een eigen, revolutionair assortiment aan composiet terrasplanken!