Gevelbekleding

Bouwcenter voor je hele huis

Hier is Bouwcenter sterk in! Een uitbouw voor die gedroomde keuken bijvoorbeeld. Bij Bouwcenter vind je alles onder 1 dak, wordt er met je meegedacht om de beschikbare ruimte zo in te vullen dat deze optimaal benut is. Een woning bedekken met gevelbekleding is niet alleen bouwtechnisch heel interessant, maar juist door het contrast ontstaat er een heel spannend geheel. Geen gedoe met zoeken naar de juiste gevelstenen, maar een krachtig statement. En ook heel fijn, het is in heel veel natuurlijke kleuren te koop, zowel echt hout als kunststof welke weer onderhoudsgemak met zich meebrengen. 

Echt Hout! met Dekker Hout

Voor gevelbekleding met hout zijn er vele opties mogelijk. Hout heeft uiteraard de meest natuurlijke uitstraling. Het vergt wat onderhoud, maar ook daarin komen er steeds meer varianten op de markt met een heel duurzaam karakter. Elephant Accoya© bijvoorbeeld. Met een gegarandeerde levensduur van minimaal 50 jaar. Deze snelgroeiende duurzame houtsoort is Cradle-to-Cradle Gold gecertificeerd en is daarmee een uitstekende duurzame keuze. Iedere afmeting kan worden gemaakt, dus of het nu om een heel huis of de uitbouw gaat, je hebt veel ontwerpvrijheid. In combinatie met Elephant Colourwoord Garant coatings ontstaat er een mooie afwerking van de houten gevel die het hout beschermen tegen alle vormen van weersinvloeden. Dekker Hout biedt een garantie van 18 jaar op de dekkende afwerking en een garantie van 10 jaar op de (semi) transparante Elephant Colourwood coating. 

Pura® NFC by Trespan is een complete oplossing

Pura® NFC gevelplanken zijn ontwikkeld als eenvoudig te installeren toepassing in een geventileerd gevelsysteem. Je wilt geen gevelstroken die er alleen in de winkel goed uitzien; ook na tientallen jaren buiten moeten ze er nog als nieuw uitzien. Of ze nu blootgesteld worden aan zilte zeelucht, wind, regen, vocht of intens zonlicht, Pura® NFC is bestand tegen ieder weertype. Het gesloten oppervlak voorkomt dat vuil zich kan hechten, waardoor het makkelijk is schoon te houden. De hoge stoot- en slagvastheid van de gevelbekleding maakt het gebouw veilig en bestand tegen slijtage. Laat je verrassen door de mogelijkheden!

Laat je in de showroom inspireren door de tal van mogelijkheden en kies voor een soort die past bij jouw wensen.