Terug naar Badkamers

Landelijke badkamers

Ontspannen ontwaken in een sfeervolle omgeving

Warm, sfeervol en sierlijk. Drie woorden die de landelijke badkamer perfect vangen. Het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen zorgt voor rust en warmte. Een plek waar je de dag ontspannen begint of heerlijk relaxed afsluit. 

Materiaal- en productkeuze landelijke badkamer

De stijl van een landelijke badkamer wordt sterk bepaald door een specifieke materiaal- en productkeuze. Denk bijvoorbeeld aan warme tinten, houten meubels, ronde vormen en veel gezellige accessoires. Echt een plek waar gezelligheid en nostalgie centraal staat. Warm en voorzien van álle luxe. Bijvoorbeeld met een vrijstaand bad of een robuust houten meubelopstelling met dubbele waskom. Handig, wanneer het ‘s ochtends spitsuur is. Strakke kranen voorzien de landelijke badkamer van een moderne twist.

In een landelijke badkamer draait alles om materiaalkeuze

Landelijke badkamermeubels

Een landelijk badkamermeubel bepaalt in sterke mate de sfeer van een landelijke badkamer. Bijvoorbeeld met een open kolomkast. Prachtig, wanneer je jouw mooiste items wilt tonen. En natuurlijk handig, want zo heb je meer opbergruimte. Nostalgie met het comfort van nu. 

Tip: Het meubel speelt in de badkamer een centrale rol. Het is hét middelpunt van een landelijke badkamer. Kies je voor houtlook meubel of meubel in Riverdale stijl? Dan wordt het meubel de eyecatcher. Stem de accessoires hierop af voor een gestileerd effect. 

Landelijke badkamers bij Bouwcenter

Houd je van de rustieke charme van een landelijke badkamer? Droom je weg bij de gedachte aan een heerlijk vrijstaand bad? Of geef je de voorkeur aan een riante regendouche? Heb je een groot of klein budget? Heb je een riante badkamer of moet je efficiënt omgaan met de ruimte die je hebt? Voor welke keuzes je ook staat, bij Bouwcenter ben je aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht voor een breed assortiment landelijke badkamers, passend bij iedere woonswens en budget. Bezoek snel één van onze showrooms en laat je inspireren. Onze adviseurs staan voor je klaar om, samen met jou, jouw droom badkamer te realiseren. 

Terug naar inspiratieblogs