ACO Showerdrain douchegoot: design aan je voeten

Droom jij al weg bij de gedachte aan een moderne badkamer? Strakke lijnen, ruimtelijk en rustig. Dé plek waar jij even heerlijk bijkomt na een drukke dag. Een ruime inloopdouche met weggewerkte douchegoot mag zeker niet ontbreken in jouw dagelijkse ontspanningsritueel. Met een ACO Showerdrain douchegoot kies je voor helder en functioneel design, verkrijgbaar in oneindig veel design opties. We vertellen je graag meer over de ACO Showerdrain douchegoot: hét sieraad in jouw moderne badkamer. 

Douchen 2.0

Steeds vaker kiezen mensen voor een moderne badkamer met inloopdouche. Wellness pur sang! Met een inloopdouche creëer je in een handomdraai een ruimtelijk en strak geheel. De douche loopt mooi over in het geheel, helemaal omdat je de tegels kunt doortrekken van vloer naar wand. Het resultaat is een moderne badkamer, voorzien van alle moderne gemakken. Een passende design douchegoot maakt het douchegenot helemaal af. Een douchegoot integreer je ín de vloer en wordt in de volledige breedte van de douche gebouwd. Het water wordt hierdoor netjes afgevoerd in een douchegoot die gezien mag worden. Een échte eyecatcher en helemaal van nu.    

Met een ACO Showerdrain douchegoot maak je jouw douchesensatie compleet

ACO Showerdrain douchegoot: pure elegantie

Met een ACO Showerdrain creëer je eenvoudig een drempelloze toegang tot jouw inloopdouche. ACO Showerdrain douchegoten zijn verkrijgbaar in verschillende roostermaterialen en aantrekkelijke dessins. Van geborsteld RVS tot modern glas en mineraal: voor ieder wat wils. Daarnaast zijn ACO Showerdrain douchegoten verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Hoe groot of klein jouw badkamer ook is, er is altijd wel een passende douchegoot. Bovendien zijn alle douchegoten gemakkelijk te reinigen en te installeren op iedere gewenste locatie; van muur tot vloer. Kortom: creëer jouw persoonlijke douchesensatie!

ACO Showerdrain douchegoot bij Bouwcenter

Ben jij op zoek naar een douchegoot die jouw moderne inloopdouche helemaal afmaakt? Bijvoorbeeld een design muurgoot, voor dat ultieme luxe wellnessgevoel? Of juist een strakke douchegoot, die praktisch wegvalt in jouw douchevloer? Voor welke douchegoot je ook gaat, bij Bouwcenter ben je aan het juiste adres! Wij verkopen een breed assortiment ACO Showerdrain douchegoten, passend bij iedere badkamerwens. Vraag daarom nu informatie op bij een Bouwcentervestiging bij jou in de buurt.  

Contact

Neem direct contact op met een Bouwcenter-vestiging voor meer informatie.

Neem contact op