Terug naar Badkamers

Moderne badkamers

Stap binnen in een wereld van serene rust

Ragfijne belijningen, het weglaten van overbodige details. Binnenstappen in een wereld van serene rust en helderheid. Minimalistisch én strak. Een plek waar je ultiem geniet van een welverdiend relaxmoment. Dát is binnenstappen in een moderne badkamer. 

Wegwerken tot in de perfectie

Het weglaten van details is bij een moderne badkamer tot een hogere kunst verheven. Denk bijvoorbeeld aan greeploze badmeubels, profielloze douchewanden, een inloopdouche en ingebouwde kranen. Alle functionele elementen zijn vakkundig weggewerkt: van vloerverwarming tot douchegoot en inbouwspot. Zo ontstaat een badkamer die optimaal in balans is; transparant, sereen en ruimtelijk. Een lust voor het oog. Minder afleiding, méér tijd om tot jezelf te komen. 

Tip: wil je een ruimtelijk effect creëren? Kies dan voor hangende kastjes. Hierdoor oogt jouw moderne badkamer nóg groter.  

Weg overbodige details, welkom harmonie

Kleur- en materiaalgebruik

De moderne badkamer kenmerkt zich door pure eenvoud en functionaliteit, zowel in stijl als in kleur. Minimalistisch met strakke lijnen, dé basis. Natuursteen, glas, chroom, hoogglans en RVS zijn veelgebruikte materialen. Daarbinnen zijn allerlei kleurcombinaties mogelijk, zolang dit maar rust en harmonie brengt. Dit bereik je bijvoorbeeld met de juiste keramische tegels. Trek deze door van vloer tot wand, bijvoorbeeld met een grote betonlook tegel met smalle voeg. Zo ontstaat een rustig, gebalanceerd geheel. Heerlijk om even in te ontspannen na een drukke dag.  

Moderne badkamers bij Bouwcenter

Houd je van strak of geef je de voorkeur aan een badkamer met accessoires? Is luxe voor jou belangrijk of hou je het liever eenvoudig? Kies je liever voor een verzonken bad of is een inloopdouche voor jou voldoende? Welke voorkeuren je ook hebt, bij Bouwcenter ben je aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment moderne badkamers, passend bij ieder budget en persoonlijke wensen. Wij helpen je graag bij het maken van je keuzes, zodat je je 100% thuis voelt in jouw nieuwe badkamer. Voor nu én in de toekomst. 

Terug naar inspiratieblogs