Landelijke badkamer

Even heerlijk ontspannen in een complete luxe omgeving? Dat doe je in een landelijke Sensum badkamer. Deze badkamer is van alle gemakken voorzien en heeft een exclusieve uitstraling door het grote ligbad, ruime inloopdouche, witte designradiator, riante wasmeubel met keramische wasbak en luxe spiegel met verlichting. Alles wat je nodig hebt voor jouw dagelijkse rituelen. De combinatie van warme keramische houtlook tegels en witte tegels met reliëf maken het geheel speels en authentiek. Het sluitstuk op deze landelijke badkamer.

Alles wat je nodig hebt voor jouw dagelijkse rituelen

Badcombinatie

Het witte riante ligbad is de absolute eyecather in het geheel. Sterker, het Sensum ligbad biedt voldoende ruimte voor badplezier met zijn tweeën. De strak vormgegeven 4-gats badrandkranen zorgen voor een rustige uitstraling en maken het landelijke plaatje compleet. 

Douchecombinatie

De Sensum douchecombinatie is zeer compleet en maakt jouw douche ervaring tot een wellness moment. De grote inloopdouche geeft iedere badkamer een ruimtelijk effect. Douchen wordt nog comfortabeler dankzij de luxe stalen inbouwkraan, handdouche en regendouche. Alles wat je nodig hebt om even lekker bij te komen. Dankzij de semi-open inloopdouche met RVS-look en, in de vloer verwerkte RVS-afvoer, geniet je van een comfortabel douchemoment. Zonder opstappen.

Wastafelcombinatie

Dit warme wastafelmeubel heeft twee grote greeploze voor extra opbergruimte. Handig, wanneer je jouw verzorgingsproducten uit het zicht wilt hebben. De vierkante keramieken opzetwastafel geeft de wastafelcombinatie een traditionele maar ook moderne uitstraling. De moderne stalen wastafelkraan is geheel in lijn met deze look-and-feel. De grote maatwerk spiegel met ingebouwde verlichting is het kroonstuk op dit wastafelmeubel.

Verwarmingscombinatie

Deze designradiator mag gezien worden. Dit hangende witte exemplaar biedt genoeg ruimte om al jouw handdoeken te drogen of verwarmen. Heerlijk, wanneer je net de douche of het bad uitstapt.

Contact

Neem direct contact op met een Bouwcenter-vestiging voor meer informatie.

Neem contact op