Skantrae SlimSeries Outdoor

Nieuw: Skantrae SlimSeries Outdoor

De succesvolle minimalistische stijl van SlimSeries binnendeuren voert Skantrae nu ook door naar buiten!

Naar aanleiding van het grote succes van de SlimSeries binnendeuren is deze trend ook door vertaald naar een buitendeurenassortiment. Per mei 2020 introduceert Skantrae namelijk dé staal-look achterdeur, uiteraard met bijpassende hang- en sluitwerkpakketten.

De deuren zijn gemaakt van FSC Optimax, voorzien van blank 2-zijdig gehard isolatieglas en ventilatiesleuven. Deze unieke deur is maar liefst verkrijgbaar in 5 verschillende modellen.

Het meest verkochte model (3-ruits) is snel en uit voorraad leverbaar, de overige modellen en maten zijn op bestelling verkrijgbaar. Middels de zeer smalle stijlen van 75 mm en de zwart gegronde afwerking (RAL 9011) sluit deze noviteit, welke uniek is in zijn soort, perfect aan bij de SlimSeries binnendeuren van Skantrae.

                      

Naast de introductie van deze deur, wordt ook een aantal bijbehorende hang- en sluitwerkpakketten geïntroduceerd. Het beslag is perfect afgestemd op de uitstraling van de deur en uiteraard technisch geschikt voor de smalle stijlen. De meerpuntssluiting is voorzien van een zwarte voorplaat zodat deze mooi aansluit bij de industriële uitstraling van deze deur.

Bij bestelling van het hang- en sluitwerkpakket worden alle benodigde boringen en frezingen uitgevoerd, zodat deze makkelijk en snel te monteren zijn.

Kortom een prachtige achterdeur die voldoet aan alle eisen! Toepasbaar als enkele maar uiteraard ook als dubbele deur, helemaal in stijl en passend bij de binnendeuren uit het SlimSeries assortiment van Skantrae.

Skantrae; aan alles gedacht. Bij Bouwcenter vind je altijd een passende Skantrae deur van topkwaliteit. Onze medewerkers vertellen je graag alles over de mogelijkheden. Bezoek snel één van onze showrooms en laat je inspireren. Bekijk hier de dichtstbijzijnde vestiging bij jou in de buurt!