SlimSeries van Skantrae

Gaat jouw voorkeur uit naar een modern interieur? En droom je weg bij een betonlook vloer, strakke belijningen en ragfijne meubels? Dan is dé deurentrend van 2018 je vast niet ontgaan: de Skantrae SlimSeries.  Met deuren uit de Skantrae SlimSeries of SlimSeries Ultra haal je pure elegantie in huis. De collectie bestaat uit binnendeuren met smalle stijlen in verschillende uitvoeringen. Van strak zwarte minimalistische glasdeuren tot clean witte paneeldeuren: voor ieder wat wils. We vertellen je graag meer over deze hit!

Van schuif- tot taatsdeur: voor ieder wat wils

De Skantrae Slimseries en Slimseries Ultra is verkrijgbaar in drie toepassingen: als draai-, schuif en taatsdeur. Voor welke deur je kiest, is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur én woonsituatie. Zo vragen compacte kamers om slimme ruimtelijke oplossingen. Dan is een schuifdeur een goed alternatief, omdat je veel ruimte bespaart op de draairichting. Kies je voor een taatsdeur, dan ga je voor een deur die beide richtingen opdraait. Hierbij is een kozijn overbodig, voor een optimaal minimalistisch karakter. Gaat je voorkeur uit naar een draaideur in kozijn? Dan is deze, net als de taats- en schuifdeur, verkrijgbaar als paneeldeur of met glas. Met glas verbindt je verschillende ruimtes moeiteloos met elkaar én vang je altijd licht.

Ragfijne moderne binnendeuren: dé trend van 2018

Bijpassend beslag

Of je nu gaat voor een draai- of schuifdeur, je ontvangt altijd speciaal ontwikkeld hang- en sluitwerk. Uniek in zijn soort en passend op elke Skantrae deur uit de Slimseries en Slimseries Ultra. Extra smalle sloten, rozetten met een minimale diameter en krukken en grepen die qua design perfect aansluiten op het ontwerp van de deur. De hang- en sluitwerkcollectie bestaat uit grepen, krukken en kommen in mat zwart, mat chroom, RVS en inox. Volledig in stijl met Skantrae.

Skantrae deuren bij Bouwcenter

Bij Bouwcenter vind je altijd een passende Skantrae deur van topkwaliteit. Van zwart minimalistische glasdeuren tot clean witte paneeldeuren en álles ertussenin, onze collectie bevat een breed scala aan Skantrae deuren in diverse stijlen. Onze medewerkers vertellen je graag alles over de mogelijkheden. Bezoek snel één van onze showrooms en laat je inspireren.

Terug naar deuren-inspiratie