Comfortabel wonen

Maak van je keuken een woonkeuken!

De keuken is de plek om gezellig samen te koken, te eten en na te tafelen. Een goede, robuuste eettafel, een paar lekkere stoelen, een ruim aanrecht en kooktoestel, maar de keuken is niet compleet als er onvoldoende daglicht en frisse lucht aanwezig is. Met VELUX producten maak je van jouw keuken een echte woonkeuken waar iedereen gezellig samen komt en zich thuis voelt.

Met een lichtkoepel in het platte dak zorg je voor een lekker veel daglicht op je aanrechtblad. En door de koepel gebogen glas te openen verdwijnen kookgeurtjes snel weer naar buiten.

Voor een comfortabele woonkamer!

Een comfortabele en ruime woonkamer, wie wil dat nou niet?! Wist je dat daglicht en frisse lucht daarbij onmisbaar zijn? Daglicht zorgt er bijvoorbeeld voor dat jouw kamer ’s winters op natuurlijke wijze verwarmd wordt, waardoor je minder hoeft te stoken en bespaart op je energieverbruik. Om in de zomer te voorkomen dat het te warm wordt kun je met VELUX ACTIVE je elektrische VELUX lichtkoepels, dakramen en zonwering automatisch laten openen en sluiten. Zo creëer je een woonkamer die ruim en zeer comfortabel aanvoelt en het hele jaar door een gezond en perfect woonklimaat heeft.

Maak van je badkamer een echte spa!

Een ontspannen bad, een heerlijk verfrissende douche: de badkamer is een plek waar we ontspannen en tot rust komen. Dan is het wel belangrijk dat de badkamer ruim, licht en comfortabel aanvoelt. Vocht moet snel afgevoerd kunnen worden om schimmelvorming te voorkomen en een gezond binnenklimaat te behouden en de temperatuur moet aangenaam blijven. VELUX producten helpen je daarbij. VELUX ACTIVE lucht je badkamer automatisch als de luchtvochtigheid te hoog wordt door je elektrische VELUX lichtkoepels of dakramen te openen. Voor voldoende privacy kun je kiezen uit passende raamdecoratie of niet-transparant glas.

badkamer1.png