Keukenmagazine aanvragen

Ben jij dol op alles wat met lekker eten te maken heeft? Dan is het Bouwcenter Keukenmagazine écht iets voor jou. Het gratis magazine staat bol van keukeninspiratie. Zo nemen we je in de rubriek ‘Een slimme en duurzame indeling’ mee in grote en kleine keukens met een natuurlijke uitstraling. Een lust voor het oog. Daarnaast lees je meer over de keukentrends anno 2020, inspireren wij je met de lekkerste recepten én kom je alles te weten over de nieuwste keukenapparatuur: van vaatwassers tot nieuwe kranen. Kortom: een smakelijk portie leesvoer voor iedere keukenprins(es).  

Gratis keukenmagazine voor de kookliefhebber

Speciaal voor de écht georganiseerde kookliefhebber kom je alles te weten over slimme keukenplanning. Waar moet je zoal op letten als je een nieuwe keuken kiest? Ook nemen we je mee op culinaire doorreis naar Galway, de Ierse trekpleister aan zee met traditionele pubs, klassieke kustgerechten en fascinerende natuur. 

Koken met je hart

Chefkok Tjitze van der Dam vocht zich met ongekende ambitie en werklust binnen mum van tijd naar de gastromnomische top. Deze jonge chef wordt erkend als culinair talent van de toekomst. In een diepte-interview neemt Tjitze je mee in zijn culinaire wereld en vertelt hij hoe hij al zijn talenten heeft ontwikkeld.

Aanvragen keukenmagazine

Ben jij razend benieuwd naar de inhoud van ons gratis keukenmagazine? Ben jij op zoek naar een flinke portie keukeninspiratie? Vul dan snel je gegevens in en vraag jouw keukenmagazine nú aan! 

Vraag keukenmagazine aan

Terug naar inspiratiepagina

Keukenmagazine

Vraag nu het keukenmagazine aan voor een stevige dosis keukeninspiratie!

Vraag nu aan