Keukenmagazine aanvragen

Ben je op zoek naar een gratis keukenmagazine boordevol keukeninspiratie? In het keukenmagazine van Bouwcenter vind je interessante rubrieken die gerelateerd zijn aan keukens en koken. Zo nemen we in de rubriek ‘De keuken als leefruimte’ een kijkje in drie uiteenlopende droomkeukens, lees je meer over dé keukentrends van dit moment én krijg je handige tips voor het uitzoeken van een nieuwe keuken. Van keukenopstelling tot inbouwapparatuur, echt alles komt ter sprake om jouw droomkeuken uit te zoeken. 

Hét gratis keukenmagazine voor de kookliefhebber

Speciaal voor de echte kookliefhebber hebben we in ons keukenmagazine de rubriek ‘Koken & Genieten’ opgenomen. Hier lees je van alles over koken; van bijzondere recepten tot bereidingstips tot de nieuwste ontwikkelingen van keukenapparatuur.

Detailstudie

Een keuken uitzoeken is één, het inrichten naar je smaak is een tweede. Door bewust om te gaan met styling stel je zelf een keuken samen waar je echt gelukkig van wordt. In de rubriek ‘Detailstudie’ zoomen we in op op het effect van het toevoegen van kleur in accessoires, het gebruik van groendecoratie als blikvanger en het integreren van sfeervolle lampen. Elementen die de keuken jouw keuken maken. Een plek waar je jezelf culinair uitleeft en optimaal genieten.  

Aanvragen keukenmagazine

Ben jij razend benieuwd naar de inhoud van ons gratis keukenmagazine? Ben jij op zoek naar een flinke portie keukeninspiratie? Vul dan snel je gegevens in en vraag jouw keukenmagazine nú aan! 

Vraag keukenmagazine aan

Terug naar inspiratiepagina

Keukenmagazine

Vraag nu het keukenmagazine aan voor een stevige dosis keukeninspiratie!

Vraag nu aan