Keukenmagazine aanvragen

Ben jij gek op koken en dol op alles wat met lekker eten te maken heeft? En laat je jezelf graag insprireren? Dan is het Bouwcenter Keukenmagazine écht iets voor jou. Het gratis magazine staat bol van keukeninspiratie. Zo nemen we je in de rubriek ‘De Scandinavische woonstijl’ mee in de eenvoudige, functionele keukens in Scandinavische stijl. Een lust voor het oog. Daarnaast lees je meer over de keukentrends anno 2019, inspireren wij je met de lekkerste recepten én kom je alles te weten over de nieuwste keukenapparatuur: van multifunctionele ovens tot nieuwe koel- en vriesapparatuur voor de lekkerste dishes. Kortom: een smakelijk portie leesvoer voor iedere keukenprins(es).  

Gratis keukenmagazine voor de kookliefhebber

Speciaal voor de écht georganiseerde kookliefhebber kom je alles te weten over slimme keukenplanning. Waar moet je zoal op letten als je een nieuwe keuken kiest? Ook nemen we je mee op culinaire doorreis naar Sevilla, waar Spaans traditioneel en modern niet alleen op tafel harmonieus samengaan.

Koken met je hart

Yvette van Boven is naast tv-kok, schrijfster en columnist, maar bovanal een gepassioneerd Bourgondiër. Zij deelt haar recepten graag met anderen en haar kookboeken zijn in meerdere landen uitgegeven en bekroond. In een diepte-interview neemt Yvette je mee in haar culinaire wereld. Je komt alles te weten over haar voorliefde voor eten én ze geeft je praktische tips voor in de keuken.  

Aanvragen keukenmagazine

Ben jij razend benieuwd naar de inhoud van ons gratis keukenmagazine? Ben jij op zoek naar een flinke portie keukeninspiratie? Vul dan snel je gegevens in en vraag jouw keukenmagazine nú aan! 

Vraag keukenmagazine aan

Terug naar inspiratiepagina

Keukenmagazine

Vraag nu het keukenmagazine aan voor een stevige dosis keukeninspiratie!

Vraag nu aan