beleef de wereld van Sensum

Sensum inspireert. Iedere dag. In onze showrooms kun je terecht voor de laatste interieurtrends op het gebied van keukens, badkamers en vloeren. Zorgvuldig geselecteerd en onderverdeeld in verschillende stijlwerelden. Zo helpen wij jou op weg om van jouw huis een thuis te maken. Altijd en overal.

Sensum is het eigen merk van Bouwcenter. In geselecteerde showrooms kun je terecht voor jouw dagelijkse dosis interieurinspiratie en kun je je laten adviseren over de benodigde bouw- en afbouwmaterialen. Alles onder één dak, wel zo handig.

Vakkundig personeel

Je kunt altijd op aan van ons vakkundig personeel. Zij helpen je op weg bij het realiseren van al jouw woonwensen. Ook op het gebied van realisatie. Of je nu advies nodig hebt op het gebied van keukens of bouwgerelateerde vragen hebt. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar.

Kwaliteit

Sensum staat voor kwaliteit. Daar kun je van op aan. Het assortiment wordt zorgvuldig geselecteerd en voldoet aan alle kwaliteitscriteria en de laatste interieurtrends.

Prijs

Leuk wonen hoeft niet duur te zijn! Dat bewijst Sensum. De brede wooncollectie is zacht geprijsd en voldoet aan al jouw verwachtingen. Uitstekende kwaliteit voor een leuke prijs.

 


 

Volg Sensum op Instagram en Pinterest word dagelijks geïnspireerd door onze keukens, badkamers en vloeren! Daarnaast krijg je updates, woontips en meer. 

Klik hieronder om onze accounts te bezoeken!