Moderne badkamer

Heldere strakke lijnen, hangende elementen, neutrale kleuren en voorzien van alle badluxe. Dat is binnenstappen in een moderne badkamer van Sensum. Weg overbodige details, welkom serene rust. Deze badkamer is voorzien van alle moderne gemakken en heeft een luxe uitstraling. Net alsof je een moderne badkamer binnenstapt van jouw favoriete hotel. Alles wat je nodig hebt en meer: van elegant en multifunctioneel douchepaneel, randloos hangend toilet met softclose zitting, riant wastafelblad met messcherpe chromen wandmengkraan tot praktische hoge spiegel met verlichting en designradiator. De industriële betonlook keramische tegels, maken van jouw moderne badkamer helemaal af. Alles bij elkaar een transparante en serene plek. Jouw badkamer, waar je ultiem ontspant na een hectische dag.

Alsof je een moderne badkamer binnenstapt van jouw favoriete hotel

Douchecombinatie

Optimaal genieten van een wellness ervaring. Helemaal in een Sensum douchecombinatie. Stap binnen in de luxe wereld van Sensum en ontspan in een inloopdouche met ingebouwde douchegoot van RVS. Zo vloeit de douche over in de badkamer, zonder dat je over een drempel stapt.
Het douchepaneel geeft de doucheruimte een geheel eigen gezicht. De badkamer ziet er niet alleen strak en elegant uit, maar ook multifunctioneel in de breedste zin van het woord. De panelen bieden een tal van mogelijkheden. Wat te denken van een geïntegreerde regendouche, een thermostatische mengkraan, verticale hydromassage en handdouche. Wellness met een grote W. Het douchezitje vormt één geheel met het douchepaneel.

Toiletcombinatie

De moderne Sensum badkamer is voorzien van een hangend wandcloset zonder randen. Wel zo comfortabel en hygiënisch. Het wandcloset is voorzien van een softclose zitting, waardoor de toiletzitting geruisloos daalt. Geen lawaai meer als je van de wc komt. Het geheel wordt in stijl afgemaakt met een exclusief chromen bedieningspaneel. De kers op de taart.

 

 

 

Wastafelcombinatie

Als je het over een blikvanger hebt, dan heb je het over de moderne Sensum wastafelcombinatie, inclusief handdoeksteun. Het strakke wastafelmeubel is riant en blinkt uit in rechte belijning. De vierkante spoelbak zet deze trend voort. De wastafel is groot en biedt genoeg ruimte voor jouw dagelijkse beautyritueel en meer. Het sterke lijnenspel wordt doorgezet in de verticale spiegel met ingebouwde verlichting. De ingebouwde chromen wandmengkraan is bijzonder strak en functioneel. Weg overbodige details, welkom design.  

Radiatorcombinatie

Dit is niet zomaar een radiator. Nee, het is een veelzijdig meubel dat niet alleen te gebruiken is als verwarmingselement, maar ook als plank. De radiator vloeit door zijn design perfect over in het interieur en neemt de vorm aan van een meubelstuk. Verrassend, veelzijdig, functioneel en uiterst modern.

Contact

Neem direct contact op met een Bouwcenter-vestiging voor meer informatie.

Neem contact op