Bedieningsplaat in de spotlight

Bij de meeste zal de bedieningsplaat van het toilet wit zijn en als we echt gek doen hebben we chroom of helemaal hip een zwart exemplaar. Maar bedieningsplaten gaan ook met de trend mee. Zo maak je ook van het kleinste kamertje een unieke kamer. En dat allemaal door een bedieningsplaat. En juist in de badkamer is het toch te gek als je ook deze plaat kunt laten aansluiten bij je gekozen kleuren combinatie. Onze leverancier TECE heeft dat helemaal begrepen.

Uniek, authentiek, one of a kind: dat is de TECESquare Rusted Steel bedieningsplaat voor het toilet. Deze nieuwe, elegante spoelbediening voor het toilet is uitgevoerd in een industriële roestlook. Elk oppervlak is met de hand afgewerkt, waardoor elke bedieningsplaat uniek is. Voor liefhebbers van goed design, unieke items en luxe materialen. Naast de uitvoering Rusted Steel is TECEsquare ook verkrijgbaar in de nieuwe kleur ‘Brushed Nickel’.

Ingetogen kleuren, ton-sur-ton, rijke materialen en contrast in structuren zorgen voor een tijdloos en rustgevend interieur. Niet voor niets zien we deze trends dit jaar veel terug in de badkamer. Met de nieuwe TECEsquare wc-bedieningsplaten in de kleuren signaalgrijs en zandbeige kunnen badkamerontwerpers een serene badkamerstijl nu tot in detail doorvoeren. Bijzonder aan de nieuwe TECEsquare bedieningsplaten is het fluweelmatte oppervlak van echt glas. De gesatineerde afwerking zorgt voor een luxe uitstraling en zet subtiele accenten. Om de badkamer compleet te maken is ook douchegotenserie TECEdrainline uitgebreid met oppervlakken in dezelfde kleuren en materialen.  Naast signaalgrijs en zandbeige is TECEsquare ook verkrijgbaar in de kleuren gesatineerd wit en gesatineerd zwart.