Keuken van de cover

De Enora, hier afgebeeld in mineraal groen. Door het matte uiterlijk past deze geheel in de trend van nu en dan natuurlijk die kleur! Een keuken met een fris en vrolijk uiterlijk. Door de U-opstelling ook reuze praktisch met veel praktische opbergruimte. 

Groen Koken

En daar bedoelen we niet de kleur van de keuken mee, alhoewel, die draagt daar natuurlijk ook aan bij. In deze keuken zitten praktische oplossingen waardoor jij heel gemakkelijk een gezonde maaltijd op tafel kunt zetten. Bijvoorbeeld de GBOX. Met deze GBOX kun je nu zelf kiemgroente laten groeien in miniformaat gewoon in je keukenla. De box bevat 4 trays voor zaaimatjes van verschillende minigroentes en kruiden. Zaaien, water geven, de box sluiten en het groeiproces begint. Door de geïntegreerde plantverlichting en ventilatiesysteem wordt er kunstmatig een dag- en nachtcyclus nagebootst. Afhankelijk van de plantensoort kun je al na 7-10 dagen oogsten. En hadden we al gezegd gewoon in je keukenla, hoe gaaf.

Modulaire openkastsystemen zijn een van de veelzijdigste interieurtrends. Vanwege het modulaire karakter kun je deze helemaal naar eigen inzicht maken. Het systeem omvat legplateaus, glazen plateaus, kledingstangen (voor bijvoorbeeld een oplossing in de bijkeuken) en houten bakken met optioneel plantuitsparingen zodat jij verticaal kunt tuinieren in je keuken. Openkasten zijn ook zeer geschikt om je waardevolle spullen te laten zien en maak er dus gerust een pronkrek van. Met de toevoeging van sfeervolle led-verlichting ontstaat er een echte eyecatcher. Wat maak jij ervan?

Verticaal-openkast-enora.png

En dat de Enora een veelzijdige keuken is laten we hier graag zien. De Enora is verkrijgbaar in 8 trendy ultramatte kleuren: Alpinewit, wit, grafietzwart, roestrood, fjordblauw, mineraalgroen, zand en taupegrijs.